24/09/2020 24/09/2020 Σήμερα γιορτάζει η Παναγία η Δραπανιώτισσα, πολιούχος της πόλεως του Αργοστολίου. Έφτασε στον Άγιο Σπυρίδωνα χωρίς κόσμο και πομπή. Η εικόνα της προστάτιδος του Αργοστολίου μεταφέρθηκε, με κάθε τιμή, στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Λιθόστρωτο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο όπως αξίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια και κυρίως με ευλάβεια. Συμβολικά την εικόνα κρατούσαν ο...
24 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2020 - 16:54

Υποδοχή της Παναγίας “Δραπανιώτισσας” στο Αργοστόλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Υποδοχή της Παναγίας “Δραπανιώτισσας” στο Αργοστόλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα γιορτάζει η Παναγία η Δραπανιώτισσα, πολιούχος της πόλεως του Αργοστολίου. Έφτασε στον Άγιο Σπυρίδωνα χωρίς κόσμο και πομπή.

Η εικόνα της προστάτιδος του Αργοστολίου μεταφέρθηκε, με κάθε τιμή, στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Λιθόστρωτο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο όπως αξίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια και κυρίως με ευλάβεια. Συμβολικά την εικόνα κρατούσαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης αλλά και ο Θοδωρής Αλυσανδράτος.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

Διαβάστε Ακόμα – Το Αργοστόλι γιορτάζει την Δραπανιώτισσα του

 

πηγή: ekefalonia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων