30/06/2021 16/08/2023 Ύστερα από τον επιφανειακό καθαρισμό εκ μέρους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και των Μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΑΡΟΣ» ο ερειπωμένος Ι. Ναός Αγίων Αποστόλων έχει γίνει εμφανής. Σήμερα, μάλιστα, ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος θα τελέσει μεθέορτο Αρχιερατικό Εσπερινός στο ερειπωμένο Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων στον Κούταβο στις 20:30. Προκειμένου να αναδειχθεί η Ιστορία, η...
30 Ιουνίου, 2021 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2023 - 2:25

Ζωντανεύει ο ερειπωμένος ναός των Αγίων Αποστόλων στην Κεφαλονιά

Διαδώστε:
Ζωντανεύει ο ερειπωμένος ναός των Αγίων Αποστόλων στην Κεφαλονιά

Ύστερα από τον επιφανειακό καθαρισμό εκ μέρους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και των Μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΑΡΟΣ» ο ερειπωμένος Ι. Ναός Αγίων Αποστόλων έχει γίνει εμφανής.

Σήμερα, μάλιστα, ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος θα τελέσει μεθέορτο Αρχιερατικό Εσπερινός στο ερειπωμένο Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων στον Κούταβο στις 20:30.

Προκειμένου να αναδειχθεί η Ιστορία, η προσφορά και η σημασία του χώρου θα ομιλήσει σχετικώς ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Μεσσολωράς.

Φωτογραφία: ekefalonia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων