27/12/2018 27/12/2018 Στην Δράκωνα Κισάμου και τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, όπου και φυλάσσεται Ιερό Λείψανο του Αγίου Πρωτομάρτυρος Στέφανου, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολιτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχιος. Κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε με λόγους επαινετικούς για την οργάνωση της πανηγύρεως  στον Εφημέριο Αιδ. Πρώτ. π. Γεώργιο Μωραϊτάκη και σημείωσε: «Ο Άγιος Πρωτομάρτυρας...
27 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:41

“Ας μείνουμε πιστοί στις παρακαταθήκες των πατέρων μας”

Διαδώστε:
“Ας μείνουμε πιστοί στις παρακαταθήκες των πατέρων μας”

Στην Δράκωνα Κισάμου και τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, όπου και φυλάσσεται Ιερό Λείψανο του Αγίου Πρωτομάρτυρος Στέφανου, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολιτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχιος. Κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε με λόγους επαινετικούς για την οργάνωση της πανηγύρεως  στον Εφημέριο Αιδ. Πρώτ. π. Γεώργιο Μωραϊτάκη και σημείωσε: «Ο Άγιος Πρωτομάρτυρας Στέφανος μας δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο της βιωτής που καλούμεθα να ακολουθήσουμε. Ομολογητες και μάρτυρες της πίστεως έχει ανάγκη η εποχή και οι κοινωνίες μας, εάν θελουμε να παραμείνουμε πιστοί στις παρακαταθήκες των γεννητόρων και πατέρων μας», κατέληξε ο Επισκοπος μας.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων