18/12/2018 18/12/2018 Στην σπηλιά του Αγίου Ιωάννου, στην Μαραθοκεφάλα Κισάμου, το βράδυ της Δευτέρας, 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων και από τις 9.00 μ.μ. έως 00.15 π.μ. θα τελεστεί και πάλι η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. Του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας θα προηγηθεί ο Εσπερινός της εορτής, περί...
18 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2018 - 11:58

Χριστούγεννα στο σπήλαιο της Μαραθοκεφάλας

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στο σπήλαιο της Μαραθοκεφάλας

Στην σπηλιά του Αγίου Ιωάννου, στην Μαραθοκεφάλα Κισάμου, το βράδυ της Δευτέρας, 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων και από τις 9.00 μ.μ. έως 00.15 π.μ. θα τελεστεί και πάλι η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. Του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας θα προηγηθεί ο Εσπερινός της εορτής, περί ώρα 8.00 μ.μ.

Η βιωματική συμμετοχή στην Χριστουγεννιάτικη Νυκτερινή αυτή Θεία Λειτουργία, σε συνδυασμό με την αναπαράσταση της φάτνης όπου γεννήθηκε ο Χριστός, με πρόβατα, βοσκούς, φωτιές, σήμαντρα και το αστέρι να λάμπει στην κορυφή της σπηλιάς, δημιουργούν ένα μοναδικό κλίμα, μεταφέροντας τους πιστούς στην Βηθλεέμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων