31/07/2021 31/07/2021 Εκ της Αδελφότητας της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος ανακοινώθηκε ότι το εσπέρας της Δευτέρας, 2 Αυγούστου και από ώρα 20.00μ.μ. έως 00.15μ. στην Ιερά Μονή θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία (Εσπερινός, Ι. Ευχέλαιο, Όρθρος και Θεία Λειτουργία), ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. Η Ιερά Αγρυπνία τελείται επι τη επετείω ελεύσεως της...
31 Ιουλίου, 2021 - 22:59
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 23:02

Αγρυπνία και Επέτειος ελεύσεως Εικόνος Παναγίας Παραμυθίας

Διαδώστε:
Αγρυπνία και Επέτειος ελεύσεως Εικόνος Παναγίας Παραμυθίας

Εκ της Αδελφότητας της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος ανακοινώθηκε ότι το εσπέρας της Δευτέρας, 2 Αυγούστου και από ώρα 20.00μ.μ. έως 00.15μ. στην Ιερά Μονή θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία (Εσπερινός, Ι. Ευχέλαιο, Όρθρος και Θεία Λειτουργία), ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Η Ιερά Αγρυπνία τελείται επι τη επετείω ελεύσεως της πιστού αντιγράφου εκ της θαυματουργού Ιεράς Εικόνος Παναγίας Παραμυθίας εκ της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου (3 Αυγ. 2019). Θα τελεστεί δε εις τον προαύλιο χώρο της Μονής προς διευκόλυνση των προσκυνητών και λόγω της υπερβάλλουσας ζέστης.

Καλείται ο Θεοτοκόφιλος λαός του Θεού προς ευλογία και αγιασμό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων