31/05/2022 31/05/2022 Κατά την μεγάλη εορτή της αποδόσεως του Πάσχα (Τετάρτη, 1 Ιουνίου) ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος θα τελέσει (ως Ιερεύς) στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου την πανηγυρική και Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία της εορτής της αποδόσεως του Πάσχα από ώρα 7.00 π.μ. έως 9.15 π.μ. Από την Ιερά Μητρόπολη καλείται ο...
31 Μαΐου, 2022 - 20:51
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2022 - 20:21

Απόδοση του Πάσχα με τον Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου

Διαδώστε:
Απόδοση του Πάσχα με τον Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου

Κατά την μεγάλη εορτή της αποδόσεως του Πάσχα (Τετάρτη, 1 Ιουνίου) ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος θα τελέσει (ως Ιερεύς) στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου την πανηγυρική και Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία της εορτής της αποδόσεως του Πάσχα από ώρα 7.00 π.μ. έως 9.15 π.μ.

Από την Ιερά Μητρόπολη καλείται ο φιλακόλουθος λαός του Θεού όπως μετέχει εις τον όμορφο αυτό «αποχαιρετισμό» της πασχαλίου περιόδου, καθώς στην Αναστάσιμη αυτή Θεία Λειτουργία, επαναλαμβάνονται όλα τα ιερά λόγια και η Ακολουθία της λαμπροφόρου ημέρας της Αναστάσεως του Κυρίου μας Ιησού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων