03/09/2022 03/09/2022 Συρικάρι – Αποστολή και Φωτογραφίες: Κάτια Τσιμπλάκη /ope.gr Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός των Εγκαινίων του Ιερού Ναού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, στη γενέτειρά του, στο Συρικάρι Κισάμου. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γέρων Πριγκιπονήσων κ. Δημήτριος. Δίπλα του βρισκόταν ο Μητροπολίτης Εδέσσης και Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Επίσης, στον...
03 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2022 - 23:01

Αποστολή-Συρικάρι: Φωτοστιγμές από τα εγκαίνια του πρώτου Ι.Ν. του Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού 

Διαδώστε:
Αποστολή-Συρικάρι: Φωτοστιγμές από τα εγκαίνια του πρώτου Ι.Ν. του Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού 

Συρικάρι – Αποστολή και Φωτογραφίες: Κάτια Τσιμπλάκη /ope.gr

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός των Εγκαινίων του Ιερού Ναού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, στη γενέτειρά του, στο Συρικάρι Κισάμου. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γέρων Πριγκιπονήσων κ. Δημήτριος.

Δίπλα του βρισκόταν ο Μητροπολίτης Εδέσσης και Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Επίσης, στον Εσπερινό παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος, Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, ο Επίσκοπος Ευμενείας κ. Ειρηναίος, ο Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος και ο οικείος ιεράρχης Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα όπως τα αποτύπωσε ο φακός του ope.gr:

β

 

 

Διαβάστε ακόμη: Αποστολή, Συρικάρι: Εγκαίνια του πρώτου Ι.Ν. του Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού – Εκεί όπου πετούν οι αετοί και κυματίζει η Ελληνική σημαία (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων