01/08/2020 01/08/2020 Τις ημέρες αυτές ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος δέχθηκε την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδεσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ με την συνοδεία του και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καττάρων, εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων κ. Μακαρίου. Τους Σεβ. Αρχιερείς συνόδευε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευμενείας κ. Ειρηναίος, βοηθός Επίσκοπος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ....
01 Αυγούστου, 2020 - 22:27
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2020 - 22:29

Αρχιερατικές επισκέψεις στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου

Διαδώστε:
Αρχιερατικές επισκέψεις στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου

Τις ημέρες αυτές ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος δέχθηκε την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδεσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ με την συνοδεία του και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καττάρων, εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων κ. Μακαρίου.

Τους Σεβ. Αρχιερείς συνόδευε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευμενείας κ. Ειρηναίος, βοηθός Επίσκοπος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και Ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κυρίας των Αγγέλων, Γουβερνέτου.

Ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου ξενάγησε τους φιλοξενούμενους Σεβ. Αρχιερείς στο Τσατσαρωνακειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, ενημερώνοντάς τους για τις πολλαπλές κ ποίκιλλες δράσεις του, και τους παρείχε την πρέπουσα φιλοξενία. Οι Σεβ. Αρχιερείς εξέφρασαν την χαρά τους δια την πνευματική αυτή συναναστροφή και τις ευχαριστίες τους προς τον Επίσκοπό μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων