20/08/2020 20/08/2020 Το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου 2020, παραμονή της εορτής του Αγίου Ιερομάρτυρος Ειρηναίου Επισκόπου Λουγδούνων, η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει ότι θα τελεστεί επί του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Ειρηναίου, ο οποίος ευρίσκεται εις τον προαύλιο χώρο του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισάμου, Αρχιερατικό Τρισάγιο στις 7.30μ.μ.  Το Τρισάγιο...
20 Αυγούστου, 2020 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2020 - 18:22

Αρχιερατικό Τρισάγιο για τον αοίδιμο Μητροπολίτη Ειρηναίο

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Τρισάγιο για τον αοίδιμο Μητροπολίτη Ειρηναίο

Το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου 2020, παραμονή της εορτής του Αγίου Ιερομάρτυρος Ειρηναίου Επισκόπου Λουγδούνων, η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει ότι θα τελεστεί επί του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Ειρηναίου, ο οποίος ευρίσκεται εις τον προαύλιο χώρο του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισάμου, Αρχιερατικό Τρισάγιο στις 7.30μ.μ. 

Το Τρισάγιο θα τελέσει ο διάδοχος του μακαριστού Μητροπολίτου Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος ενώ πριν του Τρισαγίου και από ώρα 6.45μ.μ. θα τελεστεί ο Εσπερινός της εορτής, καθώς εορτάζει το ένα κλίτος του Ι. Μητροπολιτικού Ναού. Καλούνται οι τιμώντες την μνήμη του μεγάλου αυτού Ιεράρχου της Ορθοδοξίας όπως μετέχουν της προσευχητικής συνάξεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων