24/06/2022 24/06/2022 Κατόπιν αποφάσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, διορίζεται Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Αγαθάγγελος Κουμαρτζάκης. Ως σημείωσε ο Ποιμενάρχης κ. Αμφιλόχιος: «Ο νεοδιορισθείς Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας είναι πνευματικό ανάστημα του μακαριστού Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κυρού Ανθίμου, τον οποίο έως της κοιμήσεως του διακόνησε με...
24 Ιουνίου, 2022 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2022 - 12:37

Διορισμός Πρωτοσυγκέλλου στην Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου

Διαδώστε:
Διορισμός Πρωτοσυγκέλλου στην Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου

Κατόπιν αποφάσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, διορίζεται Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Αγαθάγγελος Κουμαρτζάκης.

Ως σημείωσε ο Ποιμενάρχης κ. Αμφιλόχιος: «Ο νεοδιορισθείς Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας είναι πνευματικό ανάστημα του μακαριστού Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κυρού Ανθίμου, τον οποίο έως της κοιμήσεως του διακόνησε με πιστότητα και αφοσίωση, με τον ίδιο δε ζήλο και αφοσίωση, την τελευταία 10ετία και πλέον, συνεχίζει την διακονία του εις την Ι. Μητρόπολη μας, ως Ηγούμενος της Ι. Μονής Χρυσοσκαλιτίσσης. Ευχή και προσευχή μας από την νέα θέση ευθύνης που του αναθέσαμε όπως συμβάλλει εις την προαγωγή του έργου της τοπικής μας Εκκλησίας που δεν είναι άλλο από την κοινή πορεία-συνοδοιπορία όλων μας (κλήρου και λαού) εις την Βασιλεία του Θεού», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος.

Ο νεοδιορισθείς Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, εξέφρασε την βαθιά ευγνωμοσύνη και τις υιικές του ευχαριστίες προς τον Ποιμενάρχη του κ. Αμφιλόχιο, με την υπόσχεση ότι «θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις όπως φανεί αντάξιος των προσδοκιών του Επισκόπου του».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων