06/10/2021 06/10/2021 Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας «Ο Άγιος Σπυρίδων», της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, εξέφρασε τις ολόθυμες ευχαριστίες προς τον κ. Θεόδωρο Σταθάκη, Αρχηγό μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου, ως επίσης και την ομάδα του δια την ευγενή χορηγία-προσφορά εκατό (100) αντιγριπικών εμβολίων, δια την άμεση κάλυψη των τροφίμων του Ιδρύματος...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 13:54
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 13:57

Δωρεά αντιγριπικών εμβολίων στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο

Διαδώστε:
Δωρεά αντιγριπικών εμβολίων στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο

Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας «Ο Άγιος Σπυρίδων», της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, εξέφρασε τις ολόθυμες ευχαριστίες προς τον κ. Θεόδωρο Σταθάκη, Αρχηγό μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου, ως επίσης και την ομάδα του δια την ευγενή χορηγία-προσφορά εκατό (100) αντιγριπικών εμβολίων, δια την άμεση κάλυψη των τροφίμων του Ιδρύματος από την επικείμενη επέλαση της γρίπης.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου δήλωσε:

«Η ευγενής χειρονομία του κ. Θεόδωρου Σταθάκη και των στελεχών της ομάδας του στον Δήμο Κισάμου, φανερώνει την ευαισθησία και αγάπη τους δια τους γέροντες και γερόντισσες που φιλοξενούνται στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως μας. Πράξη αλληλεγγύης, αγάπης, αλλά και ευθύνης έναντι των γεννητόρων μας, στους οποίους οφείλουμε όχι μόνο το ζην αλλά και το ευ-ζην. Τα αντιγριπικά αυτά εμβόλια, την προμήθεια των οποίων το Ίδρυμα είχε ήδη προγραμματίσει, θωρακίζουν, ακόμα περισσότερο, τους τροφίμους του Αννουσάκειου, οι οποίοι στους ζεστούς και φιλόξενους χώρους του Ιδρύματος, απολαμβάνουν της περίθαλψης, στοργής, φροντίδας και αγάπης που τους αρμόζει και όλοι τους οφείλουμε. Θερμά ευχαριστούμε τον κ. Θεόδωρο Σταθάκη και την ομάδα του δια την φωτεινή αυτή πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, ευχόμενοι και αναμένοντες όπως βρει μιμητές και σε άλλους: Φορείς και Πρόσωπα του τόπου και ευρύτερα. Η μέριμνα και φροντίδα προς τους γεννήτορες μας, ιδιαίτερα τους εμπερίστατους και αναγκεμένους, δεν αποτελεί μόνο έκφραση αγάπης αλλά και δείγμα πολιτισμού».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων