09/10/2019 09/10/2019 Το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Ι.Μ.Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει την έναρξη  Μαθημάτων-Σεμιναρίων για παιδιά Δημοτικού, με στόχο την ενθάρρυνση των προκειμένου να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, να απαντούν σε ερωτήματα και να εμπλέκονται σε δραστηριότητες με θέματα: την επιστήμη, τα μαθηματικά, την μηχανική και την τεχνολογία. Εισαγωγή στις Επιστήμες. Εισαγωγή στη Ρομποτική. Μετά το πέρας παρακολούθησης 20...
09 Οκτωβρίου, 2019 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2019 - 21:29

Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά στο Τσατσαρωνάκειο

Διαδώστε:
Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά στο Τσατσαρωνάκειο

Το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Ι.Μ.Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει την έναρξη  Μαθημάτων-Σεμιναρίων για παιδιά Δημοτικού, με στόχο την ενθάρρυνση των προκειμένου να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, να απαντούν σε ερωτήματα και να εμπλέκονται σε δραστηριότητες με θέματα: την επιστήμη, τα μαθηματικά, την μηχανική και την τεχνολογία.

Εισαγωγή στις Επιστήμες. Εισαγωγή στη Ρομποτική. Μετά το πέρας παρακολούθησης 20 μαθημάτων υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής των μαθητών σε διαδικασία πιστοποίησης. Πληροφορίες – Εγγραφές. Τηλ. 28220-24184, e-mail:[email protected], υπεύθυνος κ. Άρης Ξανθουδάκης (14.00μ.μ. έως 21.00μ.μ.)

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων