03/09/2023 03/09/2023 Από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται, ότι κατά την εορτή το Γενεσίου της Θεοτόκου, 8 Σεπτεμβρίου, εορτάζει και η Ιερά και Θαυματουργός Εικόνα «Παναγία η «Γιάτρισσα», η Οποία, με τρόπο θαυμαστό και υπέρλογο, δωρίθηκε στην Ι. Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, κατόπιν αποκαλύψεως, από την επί 50 έτη κάτοχο Της. Η Θαυματουργός και χαριτόβρυτος...
03 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2023 - 18:23

Εορτή Παναγίας της «Γιάτρισσας»

Διαδώστε:
Εορτή Παναγίας της «Γιάτρισσας»

Από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται, ότι κατά την εορτή το Γενεσίου της Θεοτόκου, 8 Σεπτεμβρίου, εορτάζει και η Ιερά και Θαυματουργός Εικόνα «Παναγία η «Γιάτρισσα», η Οποία, με τρόπο θαυμαστό και υπέρλογο, δωρίθηκε στην Ι. Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, κατόπιν αποκαλύψεως, από την επί 50 έτη κάτοχο Της.

Η Θαυματουργός και χαριτόβρυτος Εικόνα της Παναγίας μας τεθησαυρίζεται στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (Κίσαμος), όπου και τίθεται προς προσκύνημα, θα εορταστεί δε ως ακολούθως:

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

ώρα 6.30μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου,

ώρα 8.00μ.μ. Ιερά Παράκλησις. Παρασκευή,

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

ώρα 7.00π.μ. Όρθρος μετά Θείας Λειτουργίας.

Κατά τον διήμερο εορτασμό θα διανέμονται Εικόνες της Παναγίας της «Γιάτρισσας» ως και το ιστορικό με τα αποκαλυπτικά και θαυμαστά γεγονότα που αφορούν την Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας μας. 

Σε περίπτωση που όμιλος προσκυνητών επιθυμεί να προσκυνήσει σε άλλο χρόνο της ημέρας καλείται όπως επικοινωνήσει με τον Εφημέριο του Ναού, Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιο Αρετάκη, τηλ. 6946798111. 

Η Παναγία «η Γιάτρισσα» να γιατρεύει τις πληγές των ψυχών και των σωμάτων πάντων ημών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων