15/06/2020 15/06/2020 Σε 3η επανέκδοση του Ι. Παρακλητικού Κανόνα του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, (σε ψηφιακή μορφή (cd)) προχώρησε η Ι. Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, καθώς οι προηγούμενες δύο είχαν εξαντληθεί. Ο ψηφιακός αυτός δίσκος περιλαμβάνει τον Ι. Παρακλητικό Κανόνα του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού (εγκεκριμένο από την Ι. Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης), και πρόλογο – χαιρετισμό...
15 Ιουνίου, 2020 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 14:21

Eπανέκδοση Ι. Παρακλητικού Κανόνα Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού

Διαδώστε:
Eπανέκδοση Ι. Παρακλητικού Κανόνα Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού

Σε 3η επανέκδοση του Ι. Παρακλητικού Κανόνα του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, (σε ψηφιακή μορφή (cd)) προχώρησε η Ι. Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, καθώς οι προηγούμενες δύο είχαν εξαντληθεί. Ο ψηφιακός αυτός δίσκος περιλαμβάνει τον Ι. Παρακλητικό Κανόνα του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού (εγκεκριμένο από την Ι. Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης), και πρόλογο – χαιρετισμό του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. Ψάλλει ο κ. Αντώνιος Βακάκης, Πρωτοψάλτης του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισάμου και εκφωνεί ο Αιδ. Πρωτ. Εμμανουήλ Μπαργωτάκης, Αρχιερατικός Επίτροπος Δυτικής Κισάμου και εφημέριος του Ι. Καθεδρικού Ναού Αγ. Σπυρίδωνος Κισάμου. Διατίθεται δε από το βιβλιοπωλείο της Ι. Μητροπόλεως, τηλ.2822022128, εσωτ. 5.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων