18/06/2019 18/06/2019   Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει την επανέκδοση, σε ψηφιακό δίσκο, του Ι. Παρκλητικού Κανόνα εις τον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό, μετά την εξάντηληση της πρώτης έκδοσης. Πρόκειται περί επιμελημένης εκδόσεως την οποία προλογίζει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ψάλλει ο Πρωτοψάλτης του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισάμου...
18 Ιουνίου, 2019 - 13:43

Επανέκδοση Παρακλητικού Κανόνα Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού

Διαδώστε:
Επανέκδοση Παρακλητικού Κανόνα Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού

 

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει την επανέκδοση, σε ψηφιακό δίσκο, του Ι. Παρκλητικού Κανόνα εις τον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό, μετά την εξάντηληση της πρώτης έκδοσης. Πρόκειται περί επιμελημένης εκδόσεως την οποία προλογίζει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ψάλλει ο Πρωτοψάλτης του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισάμου κ. Αντώνιος Βακάκης και εκφωνεί ο Αιδ. Πρωτ. π. Εμμανουήλ Μπαργωτάκης, Αρχ. Επίτροπος Δυτικής Κισάμου. Η έκδοσις αυτή σε 5.000 αντίτυπα, είναι ευγενής χορηγία του εκδότη κ. Ιωάννη Κουρτάκη και διατίθεται από το βιλιοπωλείο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου τηλ. 28220-22128, εσεωτ. 5.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων