15/02/2020 15/02/2020 Αξιολογώντας και αναγνωρίζοντας την ποιότητα και διαχρονικότητα του προνοιακού, φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου στήριξης εμπερίστατων και ευπαθών προσώπων και κοινωνικών ομάδων του τόπου και της ευρύτερης περιοχής, όπως αυτό πραγματώνεται μέσα από τις δομές και δράσεις του Αννουσάκειου Ιδρύματος, το “The Ecali Club” διοργανώνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, μεγάλη φιλανθρωπική βραδιά υπέρ των δομών και...
15 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2020 - 11:17

Φιλανθρωπική Βραδιά αγάπης υπέρ προνοιακών δομών Αννουσάκειου

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική Βραδιά αγάπης υπέρ προνοιακών δομών Αννουσάκειου

Αξιολογώντας και αναγνωρίζοντας την ποιότητα και διαχρονικότητα του προνοιακού, φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου στήριξης εμπερίστατων και ευπαθών προσώπων και κοινωνικών ομάδων του τόπου και της ευρύτερης περιοχής, όπως αυτό πραγματώνεται μέσα από τις δομές και δράσεις του Αννουσάκειου Ιδρύματος, το “The Ecali Club” διοργανώνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, μεγάλη φιλανθρωπική βραδιά υπέρ των δομών και δράσεων αυτών.

Την βραδιά πλουτίζει, ευγενώς προσφερόμενος, ο μεγάλος καλλιτέχνης της Κρητικής Μουσικής κ. Αντώνης Μαρτσάκης με το συγκρότημα του. Τόπος διεξαγωγής The Ecali Club, Λόφου 15, Εκάλη, Αθήνα. Είσοδος 50€.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων