08/04/2019 08/04/2019 Το κοινωνικό και προνοιακό έργο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ιδιαίτερα και μετά τις πρόσφατες καταστροφές που υπέστησαν μεγάλος αριθμός ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον τόπο, στηρίζει η κ. Μαριάννα Λάτση, προσφέροντας προς τον σκοπό αυτό το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και...
08 Απριλίου, 2019 - 11:31

Η κ. Μαριάννα Λάτση στηρίζει την Ι.Μ. Κισάμου

Διαδώστε:
Η κ. Μαριάννα Λάτση στηρίζει την Ι.Μ. Κισάμου

Το κοινωνικό και προνοιακό έργο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ιδιαίτερα και μετά τις πρόσφατες καταστροφές που υπέστησαν μεγάλος αριθμός ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον τόπο, στηρίζει η κ. Μαριάννα Λάτση, προσφέροντας προς τον σκοπό αυτό το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος σε συνάντηση του με την κ.Λάτση, εξέφρασε ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη τόσο δια την ευγενική αυτή προσφορά αγάπης, όσο και δια την διαχρονική στήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση» προς το προνοιακό έργο της Ι. Μητροπόλεως, όπως αυτό πραγματώνεται μέσω των πολλών και ποικίλλων δομών και δράσεων του Αννουσάκειου Ιδρύματος-Θεραπευτηρίου, σημειώνοντας: «Η διαχρονική αρωγή του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση» εις την ανακούφιση των πολλών και ολοένα αυξανόμενων αναγκών εμπερίστατων συνανθρώπων μας και η στήριξη που πλουσιοπάροχα παρέχει εις την ταπεινή μας διακονία, έκφραση της κοινωνικής ευαισθησίας και αρχοντιάς του, έρχεται ως βάλσαμο να ανακουφίσει και να θεραπεύσει πόνους και βάσανα πολλών συνανθρώπων μας.

Την περίοδο αυτή το Ίδρυμα Λάτση έρχεται αρωγός στην υγεία του παιδιού, καθώς στα πλαίσια λειτουργίας της Κινητής Ιατρικής Μονάδας του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως μας, ευγενής χορηγία της Ι.Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, εκατοντάδες μαθητές από την Σχολική Κοινότητα μετέχουν σε πρόγραμμα ενημέρωσης και πρακτικής για την στοματική υγιεινή, με την ευγενική χορηγία και υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση». Στο πρόσωπο της κ. Λάτση εκφράζουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη και τις πολλές ευχαριστίες μας προς το Ίδρυμα Λάτση, καθώς η προσφορά της δικής τους αγάπης χαρίζει χαμόγελα ελπίδας και χαράς σε πλήθος αναγκεμένων και πολύπαθων συνανθρώπων μας», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων