07/08/2019 07/08/2019 Από το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 η Κίσαμος στην Κρήτη βρίσκεται στην αγκαλιά και υπό την προστασία της Παναγίας της Παραμυθίας, όπως είπαν στην ομιλία τους Ιεράρχες και Μοναχοί στην υποδοχή της Ιεράς Εικόνας που πραγματοποιήθηκε στο Καστέλι Κισάμου. Την εικόνα υποδέχθηκε πλήθος κόσμου και κληρικών συνοδεύοντας την πομπή ως την Ιερά Μονή της Χρυσοπηγής...
07 Αυγούστου, 2019 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2019 - 11:53

Η Κίσαμος υποκλίθηκε στην Παναγία την Παραμυθία (βίντεο)

Διαδώστε:
Η Κίσαμος υποκλίθηκε στην Παναγία την Παραμυθία (βίντεο)

Από το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 η Κίσαμος στην Κρήτη βρίσκεται στην αγκαλιά και υπό την προστασία της Παναγίας της Παραμυθίας, όπως είπαν στην ομιλία τους Ιεράρχες και Μοναχοί στην υποδοχή της Ιεράς Εικόνας που πραγματοποιήθηκε στο Καστέλι Κισάμου.

Την εικόνα υποδέχθηκε πλήθος κόσμου και κληρικών συνοδεύοντας την πομπή ως την Ιερά Μονή της Χρυσοπηγής Παρθενώνος όπου θα μείνει η Εικόνα ες αεί, προς ευλογία του πιστού πληρώματος της εκκλησίας.

Ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος , ο Μητροπολίτης Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, Βατοπαιδινοί Πατέρες με τον εκπρόσωπο του Καθηγούμενου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, πάτερ Μάξιμο, μίλησαν για την ιστορία της Εικόνας και τονίζοντας την σημασία που έχει για τον τόπο αυτή η Εικόνα να βρίσκεται στην περιοχή.

Δείτε το αφιέρωμα από την υποδοχή της Ιεράς Εικόνας και αποσπάσματα των ομιλιών

Κάμερα Γιάννης Χαιρέκακης/ Κώστας Αηδόνης/  Ραφαήλ Γεωργιάδης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων