27/05/2019 27/05/2019 Η Ι. Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, μάς προσκαλεί σε εκδήλωση μνήμης και τιμής για την Άλωση της Πόλης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου την Τετάρτη, 29 Μαίου και ώρα 7.00μ.μ. Κεντρικός ομιλητής ο κ. Νικόλαος Ε. Παπαδογιαννάκης, ομότ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: «Κωνσταντινούπολη 1453: Ύμνος και θρήνος...
27 Μαΐου, 2019 - 20:39

Ι.Μ. Κισάμου – 29/05: Ομιλία και Ριζίτικο για τη Βασιλεύουσα

Διαδώστε:
Ι.Μ. Κισάμου – 29/05: Ομιλία και Ριζίτικο για τη Βασιλεύουσα

Η Ι. Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, μάς προσκαλεί σε εκδήλωση μνήμης και τιμής για την Άλωση της Πόλης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου την Τετάρτη, 29 Μαίου και ώρα 7.00μ.μ. Κεντρικός ομιλητής ο κ. Νικόλαος Ε. Παπαδογιαννάκης, ομότ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα:

«Κωνσταντινούπολη 1453: Ύμνος και θρήνος για την Πόλη».

Επίκαιρο ριζίτικο θα αποδώσει ο Σύλλογος Ριζιτών «Η ΚΙΣΣΑΜΟΣ» και τραγούδια της Πόλης η Παραδοσιακή Χορωδία του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως.

Την εκδήλωση συντονίζει η κ. Αικατερίνη Καρκαλά-Ζορμπά, επιστημονική συνεργάτιδα της ΟΑΚ.

Στο φουαγιέ του Τσατσαρωνάκειου θα λειτουργεί έκθεση Αγιογραφίας από τους σπουδαστές των Τμημάτων Σχολής Αγιογραφίας της Μητροπόλεως, οι οποίοι και θα εκθέτουν τα έργα τους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων