10/01/2024 10/01/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε όλους εκείνους που, διαχρονικά, συνοδοιπορούν μαζί της, στην πρόνοια, την αλληλεγγύη και ανακούφιση των εκτατοντάδων εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων μας. Καθημερινά συνάνθρωποί μας ωφελούνται και ανακουφίζονται από τις παροχές των προνοιακών και κοινωνικών δομών και δράσεων του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι. Μητροπόλεως όπως και του...
10 Ιανουαρίου, 2024 - 9:28
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2024 - 10:40

Η Μητρόπολη Κισάμου ευχαριστεί τους διαχρονικά συνοδοιπόρους της στο κοινωνικό έργο

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Κισάμου ευχαριστεί τους διαχρονικά συνοδοιπόρους της στο κοινωνικό έργο

Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε όλους εκείνους που, διαχρονικά, συνοδοιπορούν μαζί της, στην πρόνοια, την αλληλεγγύη και ανακούφιση των εκτατοντάδων εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων μας.

Καθημερινά συνάνθρωποί μας ωφελούνται και ανακουφίζονται από τις παροχές των προνοιακών και κοινωνικών δομών και δράσεων του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι. Μητροπόλεως όπως και του Αννουσάκειου Ιδρύματος Της (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνική Κουζίνα, Διανομή κατ΄ οίκον φαγητού, τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, Κοινωνικό Ιατρείο, κ.α.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ζώντας σε ένα καταιγισμό προκλήσεων και ανατροπών, μεταξύ των οποίων και η αύξηση των νεόπτωχων, με τους πλειστηριασμούς να γίνονται καθημερινός εφιάλτης για πλήθος συνανθρώπων μας, η ελπίδα συνεχίζει να νικά την απελπισία και το φως το σκοτάδι, καθώς η φιλοτιμία και η φιλανθρωπία, δεν εξέλειψε από Πρόσωπα και Φορείς, κρατώντας αναμμένο το κερί της ελπίδας για ένα κόσμο πιο δίκαιο και πιο ανθρώπινο. Η Ιερά Μητρόπολις μας ευγνώμονα ευχαριστεί όλους εκείνους που, διαχρονικά, συνοδοιπορούν μαζί μας, στην πρόνοια, την αλληλεγγύη και ανακούφιση των εκτατοντάδων εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων μας, οι οποίοι καθημερινά ωφελούνται και ανακουφίζονται από τις παροχές των προνοιακών και κοινωνικών δομών και δράσεων του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι. Μητροπόλεως μας ως και του Αννουσάκειου Ιδρύματος Της (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνική Κουζίνα, Διανομή κατ΄ οίκον φαγητού, τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, Κοινωνικό Ιατρείο, κ.α.). Ευχαριστιακά μνημονεύουμε την Ιερά Μονή Κύκκου δια την δωρεά 10.000,00€ ως και τα Super Markets SYNKA, δια την προσφορά δωροεπιταγών αξίας 2.000,00€. Ευχή και προσευχή μας όπως το αξιέπαινο και φωτεινό αυτό παράδειγμα βρει και άλλους μιμητές, προσφοράς και στήριξης του προνοιακού, φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων