19/08/2021 19/08/2021 Μέσα σ΄ έναν καταιγισμό προκλήσεων και ανατροπών, όπου δοκιμάζονται όχι μόνο οι ανθρώπινες αντοχές αλλά κυρίως οι ανθρώπινες σχέσεις, Φορείς και Πρόσωπα συνεχίζουν την απλόχερη και ευγενή στήριξη τους στο προνοιακό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, όπως αυτό πραγματώνεται μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματός Της, ως και των λοιπών φιλανθρωπικών και...
19 Αυγούστου, 2021 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2021 - 11:39

Η Μητρόπολη Κισάμου ευχαριστεί τους δωρητές υπέρ των πυρόπληκτων

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Κισάμου ευχαριστεί τους δωρητές υπέρ των πυρόπληκτων

Μέσα σ΄ έναν καταιγισμό προκλήσεων και ανατροπών, όπου δοκιμάζονται όχι μόνο οι ανθρώπινες αντοχές αλλά κυρίως οι ανθρώπινες σχέσεις, Φορείς και Πρόσωπα συνεχίζουν την απλόχερη και ευγενή στήριξη τους στο προνοιακό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, όπως αυτό πραγματώνεται μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματός Της, ως και των λοιπών φιλανθρωπικών και προνοιακών δομών και δράσεων Της.

Με ευγνωμοσύνη μνημονεύουμε όσους, τις τελευταίες ημέρες, στήριξαν το έργο αυτό: Ιερά Μονή Χρυσοσκαλίτισσας 1000€, εις μνήμη Ιωάννου Φαντάκη, η σύζυγος και τα τέκνα 300€, Ενορία Βουκολιών 200€, Ενορία Παλαιών Ρουμάτων 200€, Ενοριακή Επιτροπή Σούγιας 100€, Ενορία Καντάνου 100€, Θεόδωρος Ηλιάκης, εις μνήμη συζύγου του Διαλεκτής και αδελφού του Ηλία 200€, Ενορία Παλαιόχωρας 150€.

Επιπροσθέτως ευχαριστίες αρμόζουν σε πρόσωπα που ενισχύουν την προσπάθεια ανακούφισης των πυρόπληκτων συνανθρώπων, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό δεινά δοκιμάζονται: Κυριακάκης Εμμανουήλ 200€, Συνεφόπουλος Νικόλαος 100€, Φραντζεσκάκης Γεώργιος 20€, Ανώνυμος 500€. Ανακοινώνει δε Τραπεζικό Λογαριασμό της Ι. Μ. Κισάμου & Σελίνου (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος) GR8801103900000039029604194, όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές της αγάπης τους με την αιτιολογία: «ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ». Aυτονόητο ότι στην προσπάθεια συλλογής χρημάτων υπέρ των πυροπλήκτων προστίθενται και όλες οι δωρεές της Ι.Μητροπόλεως της περιόδου αυτής. Επιπροσθέτως και έως τις 25 Αυγούστου συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στα σημεία που ήδη έχουν ανακοινωθεί (Γραφεία Ι. Μητροπόλεως και Ενορίες).

Μαζί με τις καρδιακές ευχαριστίες μας προς όλους εσάς που εκ του περισσεύματος της καρδίας σας προσφέρετε ελπίδα και δύναμη, ας ενώσουμε τις προσευχές και τις δυνάμεις μας στηρίζοντας τους αναγκεμένους αδελφούς μας, ανακουφίζοντας τους στην σκληρή αυτή δοκιμασία της πύρινης καταστροφής που θα μπορούσε να βρει και εμάς, στον τόπο μας πρόσφατα κάηκε ολοσχερώς οικία όπου διέμενε οικογένεια με ανήλικα παιδιά. Η αγάπη, η φιλανθρωπία, η αλληλεγγύη όχι μόνο βεβαιώνει την ανθρωπιά μας, αλλά ανεβάζει και την κοινωνία «λίγο ψηλότερα».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων