01/08/2023 01/08/2023 Από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 19.30 θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου, Ροτόντα Επισκοπής Κισάμου, (εις εκ των αρχαιότερων Ναών της Κρήτης) Εσπερινός μετά Ιεράς Παράκλησης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Αμφιλοχίου. Στο τέλος της Ιεράς Παράκλησης θα γίνει η ευλογία των καρπών της γης....
01 Αυγούστου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2023 - 17:41

Ιερά Παράκληση- Ευλογία των καρπών της γης στην Ροτόντα

Διαδώστε:
Ιερά Παράκληση- Ευλογία των καρπών της γης στην Ροτόντα

Από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 19.30 θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου, Ροτόντα Επισκοπής Κισάμου, (εις εκ των αρχαιότερων Ναών της Κρήτης) Εσπερινός μετά Ιεράς Παράκλησης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Αμφιλοχίου.

Στο τέλος της Ιεράς Παράκλησης θα γίνει η ευλογία των καρπών της γης.

“Όσοι δε εκ των βιοπαλαιστών της υπαίθρου ως επίσης και Σύλλογοι – Φορείς, Πρόσωπα ευλογημένα και χαριτωμένα επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τους καρπούς των κόπων και των μόχθων τους (φρούτα, σταφύλια, οπωρικά κ.α.) δια ευλογία”, όπως ανακοινώνεται από την Ιερά Μητρόπολη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων