25/02/2022 25/02/2022 Ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού ανακοινώνει ότι την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία, η οποία βρίσκεται στο Συρικάρι Κισάμου, κοντά στην πατρική οικία του Οσίου, θα τελεστεί η Ιερά Παράκληση του Οσίου Νικηφόρου, κατά την διάρκεια της οποίας θα μνημονευθούν τα χιλιάδες ονόματα που έχουν καταγραφεί εις την παρρησία του ιερού προσκυνήματος,...
25 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:35

Ιερά Παράκληση στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό

Διαδώστε:
Ιερά Παράκληση στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό

Ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού ανακοινώνει ότι την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία, η οποία βρίσκεται στο Συρικάρι Κισάμου, κοντά στην πατρική οικία του Οσίου, θα τελεστεί η Ιερά Παράκληση του Οσίου Νικηφόρου, κατά την διάρκεια της οποίας θα μνημονευθούν τα χιλιάδες ονόματα που έχουν καταγραφεί εις την παρρησία του ιερού προσκυνήματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Η Ιερά Παράκληση θα τελεσθεί το εσπέρας της Κυριακής, 27 Φεβρουαρίου από τις 16.30μ.μ. έως τις 17.30μ.μ.

Καλούνται όσοι ευλαβούνται τον μεγάλο αυτό Άγιο των καιρών μας όπως λάβουν την ευλογία Του και προσκυνήσουν το ιερό και χαριτόβρυτο λείψανο Του, τηρουμένων των μέτρων της περιόδου. σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού.

Παραπλεύρως του προσκυνηματικού Ναού και, σε απόσταση λιγότερη των 300 μέτρων, βρίσκεται και η πατρική οικία του Οσίου Νικηφόρου, η οποία έχει μετατραπεί σε προσκύνημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων