08/01/2024 08/01/2024 Μυστήριο η έλευση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας της «Γιάτρισσας» στην Ι.Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, καθώς η Ίδια επέλεξε να έλθει εις τον τόπο, την Κίσαμο: «…Με περιμένει πολύς κόσμος εκεί να με προσκυνήσει και να τον γιατρέψω», σύμφωνα με αποκάλυψη της Παναγίας μας, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση. «Μυστήριο αγάπης» ονόμασε ο σεβάσμιος...
08 Ιανουαρίου, 2024 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2024 - 12:00

Ιερός Παρακλητικός Κανόνας Παναγίας της «Γιάτρισσας»

Διαδώστε:
Ιερός Παρακλητικός Κανόνας Παναγίας της «Γιάτρισσας»

Μυστήριο η έλευση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας της «Γιάτρισσας» στην Ι.Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, καθώς η Ίδια επέλεξε να έλθει εις τον τόπο, την Κίσαμο: «…Με περιμένει πολύς κόσμος εκεί να με προσκυνήσει και να τον γιατρέψω», σύμφωνα με αποκάλυψη της Παναγίας μας, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

«Μυστήριο αγάπης» ονόμασε ο σεβάσμιος σέ όλους Ιερομόναχος π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης, Υμνογράφος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, την έλευση της θαυματουργού αυτής Εικόνος στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου. Συγκινημένος και ο ίδιος «μέ την θαυμαστήν επιλογήν της Παναγίας μας», έλαβε την ευλογημένη πρωτοβουλία όπως αποστείλλει στην Ι. Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, Ιερό Παρακλητικό Κανόνα της Παναγίας της «Γιάτρισσας», τον οποίο διαμόρφωσε καταλλήλως. Επιθυμώντας η Ι. Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου όπως μοιραστεί την μεγίστη αυτή πνευματική χαρά και ευλογία, εξέδωσε τον Ιερό Παρακλητικό Κανόνα, συμπεριλαμβανομένου και του ιστορικού ελεύσεως της Θαυματουργού Εικόνος, προς πνευματικό επιστηριγμό του Θεοτοκόφιλου λαού του Θεού. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν μετά του βιβλιοπωλείου της Ι.Μητροπόλεως, τηλ. 28220-22128, 28220-22018, (εσωτ. 6), δια να τους σταλεί, ως ευλογία, ο Ι.Παρακλητικός αυτός Κανόνας της Παναγίας, ομού μετά μικρής Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της «Γιάτρισσας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων