28/08/2020 28/08/2020 Κανονικά θα εορταστεί η μνήμη της αποτομής της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο προσκύνημά του στον Γκιώνα όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ενώ τονίζει ότι θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.  Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:  Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται, εις απάντηση...
28 Αυγούστου, 2020 - 22:11
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2020 - 22:14

Κανονικά θα εορταστεί ο Αγ. Ιωάννης ο Πρόδρομος στον Γκιώνα

Διαδώστε:
Κανονικά θα εορταστεί ο Αγ. Ιωάννης ο Πρόδρομος στον Γκιώνα

Κανονικά θα εορταστεί η μνήμη της αποτομής της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο προσκύνημά του στον Γκιώνα όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ενώ τονίζει ότι θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. 

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου: 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται, εις απάντηση των πολλών τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών μηνυμάτων που η Μητρόπολις δέχεται τις ημέρες αυτές αναφορικώς με την εορτή του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου εις το προσκύνημα Του στον Γκιώνα, ότι η ιερά μνήμη αποτομής της Τιμίας Κάρας Του θα εορταστεί κανονικώς και σύμφωνα με το Πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί, τηρουμένων των προβλεπομένων μέτρων προστασίας:

Σάββατο, 29 Αυγ.

Ώρα 03.00π.μ. Όρθρος μετά Θείας Λειτουργίας.

Ώρα 6.30μ.μ. Μεθεόρτιος πανηγυρικός Εσπερινός.

Το παλαιό μονοπάτι από τον «Πόρο» έως και το Προσκύνημα έχει συντηρηθεί και είναι προσβάσιμο δια όσους επιθυμούν να οδοιπορήσουν. Παρακαλούνται οι ευλαβείς προσκυνητές που θα μετέχουν της ιεράς πανηγύρεως όπως φροντίσουν δια την λήψη όλων των θεσμοθετημένων μέτρων ατομικής προστασίας της περιόδου αυτής. Επιπροσθέτως γίνεται γνωστό ότι η Ενορία Ροδωπού, εις την οποία ανήκει το προσκύνημα, έχει λάβει τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Καλό και ευλογημένο το προσκύνημα σας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων