11/01/2024 11/01/2024 Στον χώρο υποδοχής του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου έγινε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος του Δ.Σ. Λόγω των υγειονομικών μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού της περιόδου ως και των όσων ισχύουν εις τα εν λόγω Ιδρύματα, η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας...
11 Ιανουαρίου, 2024 - 11:38

Κισάμου Αμφιλόχιος προς τροφίμους Αννουσάκειου Ιδρύματος: “Είστε οι γεννήτορες μας. Σε εσάς, μετά τον Θεό, οφείλουμε την ζωή”

Διαδώστε:
Κισάμου Αμφιλόχιος προς τροφίμους Αννουσάκειου Ιδρύματος: “Είστε οι γεννήτορες μας. Σε εσάς, μετά τον Θεό, οφείλουμε την ζωή”

Στον χώρο υποδοχής του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου έγινε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος του Δ.Σ.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού της περιόδου ως και των όσων ισχύουν εις τα εν λόγω Ιδρύματα, η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας έγινε άνευ οργάνωσης του μουσικού μέρους και συμμετοχής της Κοινότητας. Μαζί με τους τροφίμους μετείχαν ο Διοικητικός Διευθυντής του Ιδρύματος, Αιδ. Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου π.Αντώνιος Αρετάκης, μέρος του προσωπικού, η Προϊσταμένη των Ιατρικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος, Πνευμονολόγος κα Όλγα Βουλγαράκη ως και εκπρόσωποι του Συλλόγου «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος».

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος έψαλε, μαζί με τους τροφίμους και όλους τους παρισταμένους, το Απολυτίκιο της εορτής «Εν Ιορδάνη» ως και τα κάλαντα των ημερών. Ακολούθως ευχήθηκε «υγεία, δύναμη, χαρά και ευλογία», σημειώνοντας: «Με χαρά είμαστε ανάμεσα σας, εκφράζοντας την αγάπη μας για τα πρόσωπα όλων σας, ως και τις θερμές ευχαριστίες μας, καθώς εσείς είστε οι γεννήτορες μας. Σε εσάς, μετά τον Θεό, οφείλουμε την ζωή. Ευχαριστούμε το προσωπικό του Ιδρύματος, τον Διοικητικό Διευθυντή, το Ιατρικό προσωπικό, τους φίλους του Ιδρύματος ως και όλους εκείνους που διαχρονικά γίνονται συγκηρυναίοι και αρωγοί εις την όντως τιτάνια προσπάθεια μας, παροχής υψηλών και ποιοτικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης των 80 τροφίμων του Ιδρύματος μας ως και κάλυψης πλήθους αναγκών εμπερίστατων συνανθρώπων μας, μέσα από τις πολλές και ποικίλες προνοιακές και κοινωνικές δομές και δράσεις του Αννουσάκειου. Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο, Κινητή Ιατρική Μονάδα, ως και ένα άλλο πλήθος προνοιακών παροχών. Καλούμε την τοπική Κοινότητα αλλά και κάθε πρόσωπο με ευαισθησίες και αγάπη προσφοράς, όπως αγκαλιάσει την προσπάθεια μας αυτή, χαρίζοντας χαμόγελα χαράς και ελπίδας στους εκατοντάδες ωφελούμενους του Ιδρύματος», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. Ο «άγιος Βασίλης» προσέφερε δώρα σε όλους τους τροφίμους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων