08/01/2024 08/01/2024 Σε κλίμα πνευματικής ευφροσύνης και χαράς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του προσωπικού των Γραφείων και του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου. Η τελετή ευλογίας έλαβε χώρα στο φουαγιέ του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς...
08 Ιανουαρίου, 2024 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2024 - 19:02

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας του προσωπικού της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου

Διαδώστε:
Κοπή Αγιοβασιλόπιτας του προσωπικού της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου

Σε κλίμα πνευματικής ευφροσύνης και χαράς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του προσωπικού των Γραφείων και του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Η τελετή ευλογίας έλαβε χώρα στο φουαγιέ του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους εργαζομένους, τόσο των Γραφείων, όσο και του Πολύκεντρου, σημειώνοντας:

«Για εμάς όλοι και όλες εσείς είσαστε και σας θεωρούμε εκλεκτούς και πολύτιμους συνεργάτες μας, την οικογένεια της Ιεράς Μητροπόλεως μας, καθώς καθημερινά εσείς είστε τα πρόσωπα της άμεσης επικοινωνίας και αναφοράς, αλλά και τα πρόσωπα εκείνα που επωμίζεστε το βάρος της εύρυθμης λειτουργίας τόσο των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως μας, όσο και του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς δια την φιλοτιμία, τον ζήλο, την υπευθυνότητα και σοβαρότητα της προσφοράς σας, χαίρω δε ιδιαιτέρως καθώς γνωρίζω τους μεταξύ σας αγαπητικούς δεσμούς φιλίας και αλληλοσεβασμού, καθώς κάποιοι από εσάς συμπορεύεστε περισσότερα από είκοσι έτη στον χώρο της εργασίας σας που τον θεωρείτε προέκταση της οικίας σας. Τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως μας Παν. Αρχιμανδρίτη π. Αγαθάγγελο ευχαριστώ ιδιαίτερα δια την ουσιαστική και έμπρακτη συνεισφορά του και εις ό,τι αφορά θέματα διοικήσεως των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως μας».

Καταλήγοντας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος ευχήθηκε μια χρόνια γεμάτη «.. προσωπική και οικογενειακή χαρά και ευλογία».

Το φλουρί της Αγιοβασιλόπιτας, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, βρέθηκε στο κομμάτι του διακόνου π. Εμμανουήλ Κυριακάκη.

Της κοπής ακολούθησε μικρή δεξίωση στους παρακείμενους χώρους του φουαγιέ του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος με τους συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία μίας ακόμα πιο οικογενειακής συναναστροφής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων