16/02/2022 16/02/2022 Με δέκα (10) τόνους πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη μέρους των αναγκών του, εφοδιάστηκε το Αννουσάκειο Ιδρύμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου κατόπιν προσφοράς του Ομίλου Βαρδινογιάννη. Κατόπιν της νέας προσφοράς αγάπης του Ομίλου Βαρδινογιάννη προς το Ίδρυμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, δήλωσε: «Στους συννεφιασμένους ουρανούς των καιρών μας, στην...
16 Φεβρουαρίου, 2022 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2022 - 23:52

«Ευχαριστώ» του Μητροπολίτη Κισάμου για νέα προσφορά αγάπης από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη

Διαδώστε:
«Ευχαριστώ» του Μητροπολίτη Κισάμου για νέα προσφορά αγάπης από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη

Με δέκα (10) τόνους πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη μέρους των αναγκών του, εφοδιάστηκε το Αννουσάκειο Ιδρύμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου κατόπιν προσφοράς του Ομίλου Βαρδινογιάννη.

Κατόπιν της νέας προσφοράς αγάπης του Ομίλου Βαρδινογιάννη προς το Ίδρυμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, δήλωσε:

«Στους συννεφιασμένους ουρανούς των καιρών μας, στην καθημερινότητα που μας τρομάζει, σε μέρες που ένα αόρατο μικρόβιο συνθλίβει την… «παντοδυναμία» του σύγχρονου ανθρώπου που μεθυσμένος από το κρασί της αλαζονείας και της ευζωίας πίστεψε ότι μπορεί να αντικαταστήσει τον Θεό του, σε αυτούς τους απέλπιδες καιρούς των πάσης φύσεως κρίσεων και ανατροπών, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που «στο φως του ονείρου ανάβουν το κερί της ελπίδας και της ζωής», για να παραφράσω τα λόγια του ποιητή. Κορυφαίος του χώρου ο κ. Βαρδής Ιω. Βαρδινογιάννης ο οποίος, στα κατά περιόδους αιτήματα μας, ανταποκρίνεται με περισσή αγάπη και αρχοντιά. Τον ευχαριστούμε ευγνωμόνως. Ευχαριστούμε, επίσης, και τον κ. Γεώργιο Ιω. Βαρδινογιάννη για τις προσφορές της δικής του αγάπης ως και σύνολο τον Όμιλο Βαρδινογιάννη δια την διαχρονική του στήριξη, συμπεριλαμβανομένης και της συνολικής προσφοράς της τελευταίας περιόδου, των δέκα (10) τόνων πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη μέρους των αναγκών θέρμανσης του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως μας. Ίδρυμα όπου στα 4.500τ.μ. των εγκαταστάσεων και δομών του βρίσκουν αγάπη, φροντίδα, ζεστασιά και θαλπωρή τόσο οι 100 ένοικοι του, όσο και πλήθος εμπερίστατων και πολύπαθων συνανθρώπων μας, οι οποίοι καθημερινά ωφελούνται και ανακουφίζονται από το πλήθος των κοινωνικών, προνοιακών και φιλανθρωπικών δομών και δράσεων του: (2 Προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι», Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο, 4 Φυσικοθεραπευτήρια, Κινητή Ιατρική Μονάδα, κ.α.), καθώς μόνο η Κοινωνική Κουζίνα προσφέρει 1500 μερίδες φαγητού εβδομαδιαίως. Καρδιακές οι ευχαριστίες μας και προς όλους εκείνους τους επώνυμους και ανώνυμους που, εμπιστευόμενοι την Εκκλησία και τα πρόσωπα, απλόχερα και αφειδώλευτα στηρίζουν την ταπεινή μας διακονία, συμβάλλοντας να συντελείται ένα μικρό θαύμα αγάπης, προσφοράς, διακονίας και αλληλεγγύης», κατέληξε ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Αμφιλόχιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων