14/12/2019 14/12/2019 Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου συνεχίζοντας την διαχρονική και ουσιαστική αρωγή και στήριξη της στο κοινωνικό, προνοιακό, φιλανθρωπικό και εν γένει έργο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου και δια την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της επερχομένης περιόδου των Χριστουγέννων, απέστειλε μεγάλες ποσότητες αναλώσιμων ειδών και τροφίμων. Η νέα αυτή προσφορά αγάπης περιλαμβάνει: ένα (1)...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:34

Νέα προσφορά αγάπης της Ι.Μ.Μ.Βατοπαιδίου στην Ι.Μ.Κισάμου

Διαδώστε:
Νέα προσφορά αγάπης της Ι.Μ.Μ.Βατοπαιδίου στην Ι.Μ.Κισάμου

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου συνεχίζοντας την διαχρονική και ουσιαστική αρωγή και στήριξη της στο κοινωνικό, προνοιακό, φιλανθρωπικό και εν γένει έργο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου και δια την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της επερχομένης περιόδου των Χριστουγέννων, απέστειλε μεγάλες ποσότητες αναλώσιμων ειδών και τροφίμων.

Η νέα αυτή προσφορά αγάπης περιλαμβάνει: ένα (1) και πλέον τόνο κοτόπουλα, εσπεριδοειδή, γαλακτοκομικά, είδη πρώτης ανάγκης, κ.α. αναλώσιμα υλικά και είδη, τα οποία και θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως και της Κοινωνικής Κουζίνας που το Ίδρυμα λειτουργεί, καλύπτοντας ανάγκες πλήθους αναγκεμένων και εμπερίστατων συνανθρώπων μας, καθώς προσφέρει 1500 μερίδες φαγητού σε εβδομαδιαία βάση.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου Ιδρύματος εξέφρασε τις πολλές και ευγνώμονες ευχαριστίες του προς τον Καθηγούμενο και Γέροντα της Ι. Μ. Μονής Βατοπαιδίου Παν. Αρχιμανδρίτη κ. Εφραίμ και δια αυτή την νέα προσφορά αγάπης, σημειώνοντας:

«Η Ι. Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και ο σεβαστός μας Καθηγούμενος και Γέροντας Αυτής κ. Εφραίμ και πάλιν και πολλάκις, έμπρακτα και ουσιαστικά, ενισχύει και επιστηρίζει την ταπεινή μας διακονία εις την ανακούφιση πολύπαθων αδελφών μας, οι ανάγκες των οποίων θεραπεύονται και ανακουφίζονται μέσω των πολλών και ποικίλλων δομών του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως μας, καθώς καθημερινά εκατοντάδες είναι οι ευεργετούμενοι και ωφελούμενοι των δομών (τρόφιμοι, Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι», 4 Φυσικοθεραπευτήρια, Κοινωνικό Ιατρείο, Κοινωνικό Οδοντιατρείο, Κινητή Ιατρική Μονάδα, κ.α.). Δόξα τω Θεώ που, και μέσω της Ι.Μ.Μονής Βατοπαιδίου μας δίδεται η δυνατότητα να μεταμορφώνουμε τον αβίωτο βίο εκατοντάδων αδελφών μας σε ελπίδα και χαρά», ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κατέληξε πως: «όσο η αγάπη θα γίνεται πράξη, τόσο ο Χριστός θα γεννάται, μυστικά, στις ψυχές των ανθρώπων».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων