08/04/2022 08/04/2022 Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος, επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο. Ο Σεβασμιώτατος αφού συνεχάρη τον νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου με τις κατά καιρούς Διοικήσεις...
08 Απριλίου, 2022 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2022 - 17:53

Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής στον Μητροπολίτη Κισάμου

Διαδώστε:
Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής στον Μητροπολίτη Κισάμου

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος, επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο.

Ο Σεβασμιώτατος αφού συνεχάρη τον νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου με τις κατά καιρούς Διοικήσεις της Π.Υ. Κισάμου και ιδιαίτερα με τον νυν Διοικητή, Αντιπύραρχο Γεώργιο Νικολουδάκη, καθώς όπως είπε: «Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου στεγάζεται σε κτηριακό συγκρότημα της Ι. Μητροπόλεως μας και χαιρόμεθα που η Μητρόπολις και δια του τρόπου αυτού συμβάλλει στην προσφορά κοινωνικού έργου στην ευρύτερη περιοχή».

 

 

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος ζήτησε την στήριξη του κ. Αρχηγού για την δημιουργία ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της Π.Υ. Κισάμου, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της Π.Υ. Κισάμου. Επιπροσθέτως ο Δήμαρχος Κισάμου κ.Γεώργιος Μυλωνάκης καλωσόρισε τον κ. Αρχηγό, αναφερόμενος στην ανάγκη δημιουργίας ιδιόκτητου κτηρίου της Π.Υ. Κισάμου, καθώς όπως είπε: «ο Δήμος θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια αυτή».

 

 

Ο κ. Αρχηγός εξέφρασε την χαρά του για την ευκαιρία της επικοινωνίας αυτής και ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο για την φιλοξενία της Π.Υ. Κισάμου σε κτιριακές εγκαταστάσεις της Μητροπόλεως, δήλωσε δε πως «θα στηρίξει την προσπάθεια απόκτησης ιδιόκτητων εγκαταστάσεων». Ακολούθως ο κ. Αρχηγός μίλησε σε όλο το προσωπικό της Π.Υ. Κισάμου, το οποίο είχε συγκεντρωθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Φαλδάμειου Οικήματος της Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος προσέφερε στον κ. Αρχηγό λεπτομέρεια από Εικόνα της Αναστάσεως, στην δε συνοδεία του ενθυμήματα της Ι. Μητροπόλεως από τα 200 χρόνια της Επανάστασης. Ο κ. Αρχηγός συνοδευόταν από επιτελικά στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, τον Διοικητή Π.Υ. Χανίων, Πύραρχο Ξενοφών Τσιλιμιγκάκη, ως και άλλα επιτελικά στελέχη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων