07/02/2024 07/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος δέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου «Άγιος Κυρ-Ιωάννης ο Ξένος», κατόπιν των πρόσφατων αρχαιρεσιών και της μεταξύ των απονομής των αξιωμάτων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε την χαρά του δια την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2024 - 17:33

Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών της Ι.Μ. Κισάμου στον Μητροπολίτη Αμφιλόχιο

Διαδώστε:
Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών της Ι.Μ. Κισάμου στον Μητροπολίτη Αμφιλόχιο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος δέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου «Άγιος Κυρ-Ιωάννης ο Ξένος», κατόπιν των πρόσφατων αρχαιρεσιών και της μεταξύ των απονομής των αξιωμάτων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε την χαρά του δια την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιερού Συνδέσμου των Κληρικών της Μητροπόλεως, ευχαρίστησε το απερχόμενο Δ.Σ. και, με λόγο πατρικό και συμβουλευτικό, καλωσόρισε τα νεοεκλεγέντα μέλη, σημειώνοντας:

«Η Ιερατική μας οικογένεια χρειάζεται να συνεχίσει να σφυρηλατεί την ενότητα του σώματος, την μεταξύ μας ενότητα της αγάπης. Η δική σας συμβολή ως εκπρόσωποι του ιερού μας Κλήρου αλλά και ως συνδετικός κρίκος τόσο εις την μεταξύ σας κοινωνία και επικοινωνία, όσο και μετά του Επισκόπου σας οφείλει και χρειάζεται να είσαι ουσιαστικής σημασίας. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα συμβάλλετε εις την, ακόμα περισσότερη, σύσφιξη της μεταξύ σας πνευματικής συναναστροφής, με ευκαιρίες πνευματικές και πρωτοβουλίες που θα θελήσετε να αναλάβετε. Πρωτοβουλίες, τις οποίες και με χαρά η Ιερά Μητρόπολις μας θα στηρίξει και ενισχύσει. Οι ανατρεπτικοί καιροί μας απαιτούν ο Κληρικός να ίσταται στις επάλξεις και επί την λυχνία», ευχόμενος τον εξ΄ ύψους φωτισμό.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος, Αιδ. Πρωτ. π. Αλέξανδρος Φαντάκης, Εφημέριος Δραπανιά, εξέφρασε ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιο, αναφέροντας:

«Νιώσαμε την ανάγκη να λάβουμε την πατρική σας ευχή και ευλογία, πριν από οποιαδήποτε άλλη ενέργεια και δράση μας, καθώς γνωρίζουμε ότι χωρίς την ευχή του πνευματικού μας πατέρα δεν μπορεί να καρποφορήσει ο αγώνας και η προσπάθεια μας, συμβολής εις την κατεύθυνση της μεταξύ μας περαιτέρω συναναστροφής και στήριξης. Σας ευχαριστούμε που πάντοτε στηρίζετε και συμπαραστέκεστε σε όλους μας και τις οικογένειες μας», κατέληξε. Ακολούθως έλαβαν τον λόγο και τα λοιπά μέλη του Συνδέσμου, ως και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Παν. Αρχιμανδρίτης π. Αγαθάγγελος, και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχές του για «ταχεία ανάρρωση» στα 2 απόντα, λόγω ίωσης, μέλη του Δ.Σ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων