04/06/2019 04/06/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος μετέβη εις το Άγιον Όρος, όπου προσκύνησε τις θαυματουργές Εικόνες της Παναγίας της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και ιερούργησε εις το Καθολικό της Μονής. Κατά την εκείσαι σύντομη παραμονή του, συναντήθηκε με τον Καθηγούμενο της Μονής, Πανοσ. Αρχιμανδρίτη κ. Εφραίμ, προς τον οποίο είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις...
04 Ιουνίου, 2019 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2019 - 17:48

Ο Κισάμου Αμφιλόχιος στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Ο Κισάμου Αμφιλόχιος στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος μετέβη εις το Άγιον Όρος, όπου προσκύνησε τις θαυματουργές Εικόνες της Παναγίας της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και ιερούργησε εις το Καθολικό της Μονής. Κατά την εκείσαι σύντομη παραμονή του, συναντήθηκε με τον Καθηγούμενο της Μονής, Πανοσ. Αρχιμανδρίτη κ. Εφραίμ, προς τον οποίο είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις πολλές ευχαριστίες της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου δια την διαχρονική στήριξη και αρωγή της Ι. Μ. Μονής Βατοπαιδίου εις την «ταπεινή διακονία» ανακούφισης εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων μας.

Παρατίθεται φωτογραφικό υλικό:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων