13/04/2024 16/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει ότι το απόγευμα της Κυριακής, 14 Απριλίου 2024, και ώρα 18:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισάμου, θα τελεστεί ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμφιλοχίου. Του Εσπερινού θα ακολουθήσει πνευματική ομιλία υπό του Πανοσ. Ιερομονάχου π. Νίκωνος Αγιορείτου, Γέροντος της Ιεράς Καλύβης...
13 Απριλίου, 2024 - 12:17
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2024 - 20:46

Ο π. Νίκων Αγιορείτης ομιλητής στην Κίσαμο με θέμα: «Πνευματική ζωή κατά την παράδοση της Εκκλησίας»

Διαδώστε:
Ο π. Νίκων Αγιορείτης ομιλητής στην Κίσαμο με θέμα: «Πνευματική ζωή κατά την παράδοση της Εκκλησίας»

Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει ότι το απόγευμα της Κυριακής, 14 Απριλίου 2024, και ώρα 18:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισάμου, θα τελεστεί ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμφιλοχίου.

Του Εσπερινού θα ακολουθήσει πνευματική ομιλία υπό του Πανοσ. Ιερομονάχου π. Νίκωνος Αγιορείτου, Γέροντος της Ιεράς Καλύβης Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Σκήτης, με θέμα: «Πνευματική ζωή κατά την παράδοση της Εκκλησίας».

Στους μετέχοντες θα διανεμηθεί η νέα έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως η Κισάμου και Σελίνο με τον τίτλο: «Προσευχής Θησαυρίσματα».

Προσευχητάριο, ιδιαίτερα επιμελημένο, που περιλαμβάνει: Πρωινή Προσευχή, Προσευχές της Τραπέζης, Ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, Μέγα Απόδειπνο, Χαιρετισμούς της Θεοτόκου, Πασχάλιος – Ημερονύκτιος Ακολουθία ως και τις Νηστείες της Εκκλησίας μας.

«Η συμμετοχή μας πλούτος πνευματικός, αναγκαίος για την πορεία μας προς το Πάσχα», καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων