19/08/2023 19/08/2023 Η 1η επέτειος από τα Εγκαίνια του Ιερού Προσκυνήματος του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Συρακάρι Κισάμου θα εορτασθούν την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 με Πατριαρχική Θεία Λειτουργία από τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄. Αναλυτικά το Πρόγραμμα Από την Ιερά Μητροπόλη Κισάμου και Σελίνου: Παρασκευή, 25...
19 Αυγούστου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2023 - 10:21

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στην επέτειο εγκαινίων του Προσκυνήματος του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στην επέτειο εγκαινίων του Προσκυνήματος του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού

Η 1η επέτειος από τα Εγκαίνια του Ιερού Προσκυνήματος του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Συρακάρι Κισάμου θα εορτασθούν την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 με Πατριαρχική Θεία Λειτουργία από τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα Από την Ιερά Μητροπόλη Κισάμου και Σελίνου:

Παρασκευή, 25 Αυγούστου, ώρα 7.00μ.μ. Μέγας Εσπερινός μετ΄ Αρχιερατικής χοροστασίας.

Σάββατο, 26 Αυγούστου,

ώρα 7.00π.μ. Όρθρος-Πατριαρχική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄, του Κρητός,

ώρα 11.30π.μ. αποκάλυψις Αναθηματικής πλακός.

Καλείται ο φιλάγιος λαός του Θεού όπως μετέχει του ιερού και ιστορικού αυτού γεγονότος, εκζητών την χάρι και τις πρεσβείες του μεγάλου και θαυματουργού Οσίου πατρός ημών Νικηφόρου του Λεπρού, επιστηριζόμενος εις τον καθ΄ ημέραν βίον του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων