07/04/2023 07/04/2023 Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου και η Ερανική Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ιερού Προσκυνήματος του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού διοργανώνουν την Τετάρτη του Πάσχα, 19 Απριλίου και ώρα 20.00μ.μ. στο Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ», μεγάλη παραδοσιακή, Κρητική βραδιά με τον καταξιωμένο Καλλιτέχνη, μεγάλο τροβαδούρο της Κρητικής Μουσικής, Αντώνη Μαρτσακη και το συγκρότημα του. Συμμετέχουν οι Παραδοσιακοί Σύλλογοι:...
07 Απριλίου, 2023 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 12:14

Παραδοσιακή Κρητική βραδιά από τη Μητρόπολη Κισάμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Διαδώστε:
Παραδοσιακή Κρητική βραδιά από τη Μητρόπολη Κισάμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου και η Ερανική Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ιερού Προσκυνήματος του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού διοργανώνουν την Τετάρτη του Πάσχα, 19 Απριλίου και ώρα 20.00μ.μ. στο Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ», μεγάλη παραδοσιακή, Κρητική βραδιά με τον καταξιωμένο Καλλιτέχνη, μεγάλο τροβαδούρο της Κρητικής Μουσικής, Αντώνη Μαρτσακη και το συγκρότημα του.

Συμμετέχουν οι Παραδοσιακοί Σύλλογοι: «Βιγλάτορες»,  «Ο Γηγενής», «Η Κίσσαμος», «Όμιλος Βρακοφόρων Κισσάμου», «Οι Πελασγοί» και η «Χορευτική Ομάδα Δραπανιά».

Μέρος των εσόδων, της όμορφης και ιδιαίτερα ποιοτικής αυτής βραδιάς, θα διατεθούν σε οικογένεια που χρήζει μεγάλης ανάγκης, τα δε λοιπά στην κάλυψη επιπρόσθετων εργασιών του Ι. Προσκυνήματος του Οσίου Νικηφόρου. 

Προπώληση εισιτηρίων: Κίσαμος: Γραφεία ΙΜΚΣ, Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο, Κατάστημα Κακαουνάκη, Οπωροπαντοπωλεία: «Η Μουρνιά», Κυριακάκης Ιάκωβος-Πάτρα. Χανιά: Hondos Center, Χρυσοχοείο Πνευματικάκη (Καραϊσκάκη 28), Ελληνικό Καφέ (Πλ. Δικαστηρίων), Κρεοπωλείο Αθήτης & Τζώρτζης, (Κλαδισσός). Τηλ. 2822022128 (εσωτ. 3), 2824022281.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων