17/05/2020 17/05/2020 Εκ του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισάμου, ανακοινώνεται ότι οι Ιερές Παρακλήσεις της Παναγίας της Βηματάρισσας και του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Νικηφόρου του Λεπρού θα τελούνται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό κάθε εβδομάδα με το εξής πρόγραμμα: Κάθε Δευτέρα απόγευμα ώρα 6.30μ.μ. Ιερά Παράκλησις εις τον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό, κάθε Πέμπτη...
17 Μαΐου, 2020 - 21:09
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2020 - 20:19

Παρακλήσεις στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου

Διαδώστε:
Παρακλήσεις στην Ιερά Μητρόπολη Κισάμου

Εκ του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισάμου, ανακοινώνεται ότι οι Ιερές Παρακλήσεις της Παναγίας της Βηματάρισσας και του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Νικηφόρου του Λεπρού θα τελούνται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό κάθε εβδομάδα με το εξής πρόγραμμα:

Κάθε Δευτέρα απόγευμα ώρα 6.30μ.μ. Ιερά Παράκλησις εις τον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό,

κάθε Πέμπτη απόγευμα, ώρα 6.30μ.μ. Ιερά Παράκλησις εις την Παναγία Βηματάρισσα.

Των Ιερών Παρακλήσεων θα μετέχει και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, όταν δεν κωλύεται από Ποιμαντικές ευθύνες και υποχρεώσεις. Καλείται ο φιλάγιος λαός του Θεού όπως, συμπροσευχόμενος και συνευχόμενος, ενισχύεται και ενδυναμώνεται εις τις δυσκολίες και αγωνίες του καθ΄ ημέραν βίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων