02/08/2020 02/08/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει ότι το απόγευμα της Πέμπτης 6 Αυγούστου (εορτή Μεταμορφώσεως) και ώρα 7.30μ.μ. θα τελεστεί στον αρχαιότερο Ναό της Κρήτης, τη Ροτόντα Επισκοπής Κισάμου, Εσπερινός μετά Ιεράς Παρακλήσεως, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. Στο τέλος της Ιεράς Παρακλήσεως θα γίνει η ευλογία των καρπών της γης....
02 Αυγούστου, 2020 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2020 - 21:17

Παράκληση για την ευλογία των καρπών της γης

Διαδώστε:
Παράκληση για την ευλογία των καρπών της γης

Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει ότι το απόγευμα της Πέμπτης 6 Αυγούστου (εορτή Μεταμορφώσεως) και ώρα 7.30μ.μ. θα τελεστεί στον αρχαιότερο Ναό της Κρήτης, τη Ροτόντα Επισκοπής Κισάμου, Εσπερινός μετά Ιεράς Παρακλήσεως, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Στο τέλος της Ιεράς Παρακλήσεως θα γίνει η ευλογία των καρπών της γης. Καλούνται όσοι εκ των βιοπαλαιστών της υπαίθρου επιθυμούν όπως προσφέρουν τους καρπούς των κόπων και των μόχθων τους (φρούτα, σταφύλια, κ.α.) προς ευλογία. Η παράθεση των καρπών έχει προβλεφθεί να γίνει σύμφωνα με τα ισχύοντα της περιόδου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων