03/02/2019 03/02/2019 Εκδήλωση παρουσίασης του Τιμητικού Τόμου αφιερωμένου εις τον μακαριστό Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη θα λάβει χώρα στη Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου στο χώρο της ΟΑΚ. Πιο συγκεκριμένα και με βάση την ανακοίνωση της τοπικής Μητρόπολης: “Με ιδιαίτερη χαρά η Ι. Μητρόπολις μας σας προσκαλεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30μ.μ. εις του χώρους της...
03 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2019 - 21:42

Παρουσίαση βιβλίου στη Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου στη Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου

Εκδήλωση παρουσίασης του Τιμητικού Τόμου αφιερωμένου εις τον μακαριστό Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη θα λάβει χώρα στη Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου στο χώρο της ΟΑΚ. Πιο συγκεκριμένα και με βάση την ανακοίνωση της τοπικής Μητρόπολης: “Με ιδιαίτερη χαρά η Ι. Μητρόπολις μας σας προσκαλεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30μ.μ. εις του χώρους της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, σε πνευματική εσπερίδα αφιερωμένη εις τον μακαριστό Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί αφιερωματικός Τόμος, τον οποίο επιμελήθηκε και εξέδωσε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Πρόκειται περί μίας εξαιρετικής και ιδιαίτερα επιμελημένης και προσεγμένης έκδοσις. Η συμμετοχή εις την πνευματική αυτή εκδήλωση θα ωφελήσει όλους μας, καθώς τόσο οι εκλεκτοί ομιλητές, όσο και η απόδοση των Ύμνων υπό του εξαίρετου χορού “Οι Κρήτες Μαίστορες”, κυρίως δε οι αναφορές εις το πρόσωπο και την σεπτή μορφή του μακαριστού Γέροντος Μωυσή του Αγιορείτου θα αναπαύσουν πάντας ημάς”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων