19/12/2019 19/12/2019 Συνεχίζει την στήριξη του ο Όμιλος Βαρδινογιάννη στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι.Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, την φορά αυτή με την χορηγία πέντε (5) τόνων πετρελαίου θέρμανσης δια την ανακούφιση και θαλπωρή των δεκάδων-εκατοντάδων εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων μας που βρίσκουν καταφύγιο και ανοιχτή – ζεστή αγκαλιά στις εγκαταστάσεις και δομές των 4.500τ.μ. του Ιδρύματος. Ο...
19 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2019 - 12:03

Πέντε (5) τόνοι πετρελαίου θέρμανσης στους αναγκεμένους συναθρώπους

Διαδώστε:
Πέντε (5) τόνοι πετρελαίου θέρμανσης στους αναγκεμένους συναθρώπους

Συνεχίζει την στήριξη του ο Όμιλος Βαρδινογιάννη στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι.Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, την φορά αυτή με την χορηγία πέντε (5) τόνων πετρελαίου θέρμανσης δια την ανακούφιση και θαλπωρή των δεκάδων-εκατοντάδων εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων μας που βρίσκουν καταφύγιο και ανοιχτή – ζεστή αγκαλιά στις εγκαταστάσεις και δομές των 4.500τ.μ. του Ιδρύματος.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου Ιδρύματος, εξέφρασε πολλές και ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον Όμιλο Βαρδινογιάννη και προσωπικά προς τον κ. Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, με την μέριμνα και φροντίδα του οποίου υλοποιήθηκε η νέα αυτή χορηγία προς το Αννουσάκειο Ίδρυμα.

«Ο Όμιλος Βαρδινογιάννη και ιδιαίτερα ο κ. Βαρδής Ιω. Βαρδινογιάννης, σημείωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, αθόρυβα, ουσιαστικά και έμπρακτα, στηρίζουν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και πρόσωπα ανά το Πανελλήνιο, φανερώνοντας το μεγαλείο της ψυχής των και την κοινωνική ευαισθησία που διακρίνει την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο σύνολο της. Δόξα τω Θεώ που στους αφιλάνθρωπους καιρούς των πολλών και ποικίλλων κρίσεων και ανατροπών υπάρχουν άνθρωποι, πρόσωπα χαριτωμένα και ευλογημένα, που αποδεικνύουν ότι το φιλότιμο, η ανθρωπιά, η μεγαλοσύνη, η γενναιοδωρία και η αρχοντιά δεν εξέλειψαν από τον τόπο και την Πατρίδα μας. Μακάρι τα φωτεινά αυτά παραδείγματα να γίνονται πυξίδα σε όσους έχουν, κατέχουν και μπορούν», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων