03/08/2019 03/08/2019 Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας, εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, θα υποδεχθεί σήμερα στις 18:30 στην πλατεία «Μάνος Κατράκης» στο Καστέλι Κισάμου η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου. Την Ιερά Εικόνα θα κομίσουν οι πατέρες από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Μετά την υποδοχή θα ακολουθήσει Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και...
03 Αυγούστου, 2019 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2019 - 13:07

Πλούσιες θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Κρήτη

Διαδώστε:
Πλούσιες θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Κρήτη

Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας, εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, θα υποδεχθεί σήμερα στις 18:30 στην πλατεία «Μάνος Κατράκης» στο Καστέλι Κισάμου η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου.

Την Ιερά Εικόνα θα κομίσουν οι πατέρες από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Μετά την υποδοχή θα ακολουθήσει Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου.

Επίσης αύριο Κυριακή στις 19.00 στους χώρους της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, η Ι. Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, η Ι. Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και η Ο.Α.Κ. θα προβούν στην παρουσίαση Τιμητικού Τόμου αφιερωμένου στον μακαριστό Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη, έκδοση της Ι.Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων