15/11/2022 15/11/2022 Κατά την εορτή του Αγίου Αμφιλοχίου, Επισκόπου Ικονίου, άγει τα Ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. Κατά τον φετινό εορτασμό ο Σεβασμιώτατος θα περιοριστεί μόνο στο λειτουργικό μέρος του γεγονότος, στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμός της Θεοτόκου σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου ώρα 5.30μ.μ., Αρχιερατικός Εσπερινός. Τετάρτη, 23...
15 Νοεμβρίου, 2022 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2022 - 12:23

Πώς θα εορταστούν τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κισάμου Αμφιλοχίου

Διαδώστε:
Πώς θα εορταστούν τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κισάμου Αμφιλοχίου

Κατά την εορτή του Αγίου Αμφιλοχίου, Επισκόπου Ικονίου, άγει τα Ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Κατά τον φετινό εορτασμό ο Σεβασμιώτατος θα περιοριστεί μόνο στο λειτουργικό μέρος του γεγονότος, στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμός της Θεοτόκου σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα:

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου ώρα 5.30μ.μ., Αρχιερατικός Εσπερινός.

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, Όρθρος-Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Ο Σεβασμιώτατος “εκζητεί δε από τον Ιερό Κλήρο, τις Μοναστικές Αδελφότητες και τον φιλόθεο λαό του Θεού τις ευχές και προσευχές τους δια ενίσχυση εξ΄ Ουρανού εις την διακονία της ταπεινής Αρχιερατείας του”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιερά Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων