27/12/2023 27/12/2023 Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου κάνει γνωστό το πρόγραμμα εορτασμού της μνήμης του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, στην γενέθλιο γη Του, το Συρικάρι Κισάμου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, μετά περισσής χαράς, ανακοινώνει το Πρόγραμμα εορτασμού του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Νικηφόρου του Λεπρού, εις την...
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2023 - 15:12

Πρόγραμμα εορτασμού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Συρικάρι Κισάμου

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτασμού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Συρικάρι Κισάμου

Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου κάνει γνωστό το πρόγραμμα εορτασμού της μνήμης του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, στην γενέθλιο γη Του, το Συρικάρι Κισάμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, μετά περισσής χαράς, ανακοινώνει το Πρόγραμμα εορτασμού του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Νικηφόρου του Λεπρού, εις την γενέθλιο γη Του, το Συρικάρι Κισάμου. Ο εορτασμός θα λάβει χώρα εις το ιερό προσκύνημα Του, στο Συρικάρι Κισάμου, ως ακολούθως. Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου, ώρα 16.30μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός – Αρχιερατικός Εσπερινός μετά Ιεράς Παρακλήσεως του Οσίου. Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου, ώρα 7.00π.μ. Όρθρος-Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία. Κατά το διήμερο του εορτασμού θα τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο εκ του ιερού Του Λειψάνου και θα διανεμηθεί η νέα, εμπλουτισμένη έκδοση, «Γραφή Οσίων Εύοσμος», όπου περιλαμβάνει Επιστολές του Οσίου Ανθίμου της Χίου προς τον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό και τον Όσιο Ευμένιο τον νέο. Καλείται ο ευσεβής και φιλάγιος λαός του Θεού όπως μετέχει της ιεράς πανηγύρεως και λάβει την ευλογία και χάρι του μεγάλου αυτού Αγίου του τόπου και της οικουμένης όλης.

Κατεβάστε και διαβάστε την πρόσκληση της εορτής του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων