31/12/2019 31/12/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου προέβη εις την έκδοση ενός ιδιαίτερου, πρωτότυπου και ξεχωριστού βιβλίου που αφορά εις το πρόσωπο του αοιδίμου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κυρού Ειρηναίου. Η πρωτοτυπία της εν λόγω Έκδοσις έγκειται εις το γεγονός ότι εις τις 400 σελίδες του ο περικαλλής αυτός Τόμος περιλαμβάνει ανέκδοτες απομαγνητοφωνημένες ομιλίες ως και...
31 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2019 - 12:54

Πρωτότυπη Έκδοση της Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου

Διαδώστε:
Πρωτότυπη Έκδοση της Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου

Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου προέβη εις την έκδοση ενός ιδιαίτερου, πρωτότυπου και ξεχωριστού βιβλίου που αφορά εις το πρόσωπο του αοιδίμου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κυρού Ειρηναίου.

Η πρωτοτυπία της εν λόγω Έκδοσις έγκειται εις το γεγονός ότι εις τις 400 σελίδες του ο περικαλλής αυτός Τόμος περιλαμβάνει ανέκδοτες απομαγνητοφωνημένες ομιλίες ως και αδημοσίευτους μνημειώδης λόγους του μεγάλου Ιεράρχου κυρού Ειρηναίου, με αναφορά σε εκκλησιαστικά γεγονότα ως και σε πλήθος κοινωνικών, κ.α. θεμάτων που με την σοφία της σκέψης του ανέπτυσσε, διαπραγματευόταν και ανέλυε ο σοφός Ιεράρχης.

Το πρωτότυπο αυτό έργο αποτελεί καρπό μόχθου και κόπου ενός και πλέον έτους του Γραμματέως της Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου και Πρωτοψάλτου του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου κ. Αντωνίου Βακάκη, ο οποίος επωμίστηκε τόσο τον κόπο της απομαγνητοφώνησης των ομιλιών, διαθέτοντας το προσωπικό του αρχείο, ως επίσης και σύνολη την επιμέλεια του Τόμου.

Η καλαίσθητη αυτή Έκδοση, η οποία τιτλοφορείται «Ρήματα Ζωής», διατίθεται από το βιβλιοπωλείο της Ι.Μ.Κισάμου και Σελίνου, τηλ. 2822022128, εσωτ.5.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων