09/01/2023 09/01/2023 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, μετά την αναγγελία της εκδημίας του αειμνήστου Δασκάλου – Λαογράφου  και Ερευνητού της Κρητικής Παράδοσης Σταμάτη Αποστολάκη παλαιού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου (1984-1998) και συνεργάτου της ΟΑΚ εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο μεταξύ άλλων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Επίσης θα παραστεί ο Γενικός...
09 Ιανουαρίου, 2023 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2023 - 10:49

Ψήφισμα της ΟΑΚ για την εκδημία του Σταμάτη Αποστολάκη

Διαδώστε:
Ψήφισμα της ΟΑΚ για την εκδημία του Σταμάτη Αποστολάκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, μετά την αναγγελία της εκδημίας του αειμνήστου Δασκάλου – Λαογράφου  και Ερευνητού της Κρητικής Παράδοσης Σταμάτη Αποστολάκη παλαιού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου (1984-1998) και συνεργάτου της ΟΑΚ εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο μεταξύ άλλων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Επίσης θα παραστεί ο Γενικός Διευθυντής στην Εξόδιο Ακολουθία ως εκπρόσωπος του Ιδρύματος και θα διοργανωθεί στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης Επιστημονικό Συνέδριο στη μνήμη του, σε συνεργασία με τοπικούς Φορείς, με σκοπό την προβολή του πλούσιου συγγραφικού του έργου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων