06/03/2019 06/03/2019 Μονοήμερο προσκύνημα στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου πραγματοποίησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. Ο Σεβασμιώτατος προσκύνησε τις θαυματουργές Παναγίες της Μονής, λειτούργησε στο Καθολικό και συναντήθηκε με τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Μονής, Γέροντα Εφραίμ,  στον οποίο ευχήθηκε τα δέοντα δια την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, μετά την πρόσφατη επώδυνη δοκιμασία, είχε...
06 Μαρτίου, 2019 - 21:03
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2019 - 21:05

Στην Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου ο Μητρ. Κισάμου

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου ο Μητρ. Κισάμου

Μονοήμερο προσκύνημα στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου πραγματοποίησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. Ο Σεβασμιώτατος προσκύνησε τις θαυματουργές Παναγίες της Μονής, λειτούργησε στο Καθολικό και συναντήθηκε με τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Μονής, Γέροντα Εφραίμ,  στον οποίο ευχήθηκε τα δέοντα δια την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, μετά την πρόσφατη επώδυνη δοκιμασία, είχε δε την ευκαιρία να συζητήσουν και επί θεμάτων εκκλησιαστικής φύσεως. Ευχήθηκε τόσο εις τον Γέροντα Εφραίμ, όσο και εις την πολυπληθή Αδελφότητα του, καλή Αγία Τεσσαρακοστή, καρποφόρους πνευματικούς αγώνες και να αξιώσει όλους μας ο Θεός να βιώσουμε το «αιώνιο Πάσχα». Επ΄ ευκαιρία της επισκέψεως του αυτής εξέφρασε προς τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο, Γέροντα Εφραίμ τις ευχαριστίες του δια την διαχρονική στήριξη της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου  στο προνοιακό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων