04/03/2019 04/03/2019 Για τη Μεγάλη Σαρακοστή θα μιλήσει ο π. Ανδρέας Κονάνος στη Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου στις 10 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα και με βάση την ανακοίνωση της εν λόγω Ιεράς Μητρόπολης “Το εσπέρας της Κυριακής της Τυροφάγου τελείται ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως, στο τέλος του οποίου ανταλλάσσεται ο ασπασμός της συγγνώμης ώστε με ελαφρή την...
04 Μαρτίου, 2019 - 21:29
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2019 - 21:13

Στην Κρήτη για ομιλία ο π. Ανδρέας Κονάνος

Διαδώστε:
Στην Κρήτη για ομιλία ο π. Ανδρέας Κονάνος

Για τη Μεγάλη Σαρακοστή θα μιλήσει ο π. Ανδρέας Κονάνος στη Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου στις 10 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα και με βάση την ανακοίνωση της εν λόγω Ιεράς Μητρόπολης “Το εσπέρας της Κυριακής της Τυροφάγου τελείται ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως, στο τέλος του οποίου ανταλλάσσεται ο ασπασμός της συγγνώμης ώστε με ελαφρή την συνείδησή μας να ξεκινήσουμε τον πνευματικό αγώνα μας, για την κατάκτηση της αρετής. Να λάβουμε δηλ. εντός του Ναού την πρώτη «συγχώρεση» σαν ευλογία και να μπορέσομε να αγωνιστούμε στο πνευματικό στάδιο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Ο Εσπερινός αυτός θα τελεστεί και εφέτος εις την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς, το εσπέρας της Κυριακής 10ης Μαρτίου και ώρα 5.00μ.μ. χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Αμφιλοχίου. Του Εσπερινού και περί ώρα 6.00μ.μ. θα ακολουθήσει πνευματική ομιλία υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Ανδρέα Κονάνου με θέμα: «Η χαρά της Μεγάλης Σαρακοστής». Σε περίπτωση συμμετοχής πλήθους πιστών η ομιλία θα πραγματοποιηθεί εις την παρακείμενη Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων