18/03/2021 18/03/2021 Ο εγνωσμένου και διεθνούς κύρους Όμιλος Mobiak AE, από τους κορυφαίους παραγωγούς και προμηθευτές πυροσβεστικού εξοπλισμού και συστημάτων κατάσβεσης και πυροπροστασίας παγκοσμίως, με δραστηριότητα και εξαγωγές σε περισσότερες από 77 χώρες σε όλο τον κόσμο και με επέκταση, τα τελευταία χρόνια, και στον Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, στηρίζει έμπρακτα και ενεργά το προνοιακό έργο της Ι. Μητροπόλεως...
18 Μαρτίου, 2021 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2021 - 17:54

Στήριξη στο προνοιακό έργο της Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου

Διαδώστε:
Στήριξη στο προνοιακό έργο της Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου

Ο εγνωσμένου και διεθνούς κύρους Όμιλος Mobiak AE, από τους κορυφαίους παραγωγούς και προμηθευτές πυροσβεστικού εξοπλισμού και συστημάτων κατάσβεσης και πυροπροστασίας παγκοσμίως, με δραστηριότητα και εξαγωγές σε περισσότερες από 77 χώρες σε όλο τον κόσμο και με επέκταση, τα τελευταία χρόνια, και στον Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, στηρίζει έμπρακτα και ενεργά το προνοιακό έργο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου και τις δομές του Αννουσάκειου Ιδρύματος της.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Μανώλης Σβουράκης προσέφερε, ευγενώς, μεγάλες ποσότητες τόσο από πυροσβεστικό εξοπλισμό (για κάλυψη των δομών του Αννουσάκειου) ως και από Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στην κάλυψη αναγκών, τόσο ενοίκων του Αννουσάκειου με προβλήματα υγείας, όσο και άλλων προσώπων που δέχονται την φροντίδα των προνοιακών δομών της Μητροπόλεως. (Ανατομικά μαξιλάρια, αναπνευστήρες, οξυγονόμετρα, ζώνες ενίσχυσης μέσης, στρώματα κατάκλισης, ως και πλήθος άλλου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού), ανακουφίζοντας τον πόνο και την δυσκολία της ασθένειας μεγάλου αριθμού εμπερίστατων συνανθρώπων μας, τόσο εντός του Αννουσάκειου, όσο και εξωτερικών ευεργετούμενων.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε τις ευχαριστίες του σημειώνοντας: «Ο αγαπητός μας Πρόεδρος του Ομίλου Mobiak AE κ. Μανώλης Σβουράκης, άξιος συνεχιστής του μακαριστού πατρός του Μανώλη Σβουράκη, εκλεκτού γόνου της Κισάμου, ο οποίος στο διάβα της επίγειας ζωής του υπήρξε υπόδειγμα ήθους, σεμνότητας, ταπεινότητας και προσφοράς στον συνάνθρωπο, συνεχίζει βαδίζοντας στα σταθερά πατήματα του ήθους και των αξιών που κληρονόμησε να κτίζει και να αναπτύσσει τον Όμιλo Mobiak AE, προεκτείνοντας στα πέρατα της οικουμένης τις συνεργασίες και εξαγωγές του. Ολόθυμα και καρδιακά τον ευχαριστούμε όχι μόνο για την πολύτιμη στήριξη του στο προνοιακό έργο της Ι. Μητροπόλεως μας και του Αννουσάκειου Ιδρύματος, εις ότι αφορά την χορηγία μεγάλων ποσοτήτων πυροσβεστικού εξοπλισμού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που ήδη έχει διατεθεί σε αναγκεμένα και ασθενή πρόσωπα ανακουφίζοντας την δυσκολία τους· τον ευχαριστούμε κυρίως δια τον λόγο ότι η μεγάλη και αξιοζήλευτη αυτή επιτυχία του στα πέρατα της οικουμένης δεν τον επηρέασε και δεν αλλοίωσε αυτό που ήταν και ότι κληρονόμησε. Το ταπεινό φρόνημα, την ανθρωπιά, την ευαισθησία του προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο και το αίσθημα αλληλεγγύης που τον διακρίνουν και τον χαρακτηρίζουν ως πρόσωπο», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ευχόμενος όπως το φωτεινό παράδειγμα του βρει και άλλους μιμητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων