16/11/2020 16/11/2020 Την δύσκολη αυτή περίοδο της λοιμικής πανδημίας, ο Όμιλος Βαρδινογιάννη και ιδιαίτερα ο κ. Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης στηρίζουν έμπρακτα και πλουσιοπάροχα το προνοιακό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, έχοντας προσφέρει περισσότερες από 100.000,00€. Με το ποσό των 20.000,00€ ο κ. Βαρδής Ιω. Βαρδινογιάννης ενισχύει, την φορά αυτή, τις κοινωνικές, προνοιακές...
16 Νοεμβρίου, 2020 - 20:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2020 - 19:53

Στηρίζει το έργο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου ο Όμιλος Βαρδινογιάννη

Διαδώστε:
Στηρίζει το έργο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου ο Όμιλος Βαρδινογιάννη

Την δύσκολη αυτή περίοδο της λοιμικής πανδημίας, ο Όμιλος Βαρδινογιάννη και ιδιαίτερα ο κ. Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης στηρίζουν έμπρακτα και πλουσιοπάροχα το προνοιακό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, έχοντας προσφέρει περισσότερες από 100.000,00€.

Με το ποσό των 20.000,00€ ο κ. Βαρδής Ιω. Βαρδινογιάννης ενισχύει, την φορά αυτή, τις κοινωνικές, προνοιακές και φιλανθρωπικές δομές και δράσεις της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, όπως αυτές πραγματώνονται μέσα από τις δομές τόσο της Ι. Μητροπόλεως (Προγράμματα Βοήθεια στο σπίτι, Φιλόπτωχο, κ.α.), όσο και του Αννουσάκειου Ιδρύματος (Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, κ.α.), δομές που όχι μόνον συνεχίζουν αλλά, λόγω των αυξημένων αναγκών, έχουν αυξήσει την προσφορά τους στον πάσχοντα και εμπερίστατο συνάνθρωπο, τηρουμένων των ισχυόντων μέτρων πρόληψης.

Επιπροσθέτως, το Αννουσάκειο Ίδρυμα την περίοδο αυτή έχει αυξημένες ανάγκες καθώς τα μέτρα πρόληψης και προστασίας που λαμβάνονται τόσο για την προστασία των 100 ενοίκων του, όσο και των 58 εργαζομένων του, απαιτούν υψηλά και δυσβάσταχτα για το Ίδρυμα κόστη.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου, εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας προς τον Όμιλο Βαρδινογιάννη και ιδιαίτερα τον κ. Βαρδή Ιω. Βαρδινογιάννη, σημειώνοντας: «Η νέα αυτή προσφορά της αγάπης σας, καρπός του περισσεύματος της αγαπώσης καρδιάς σας και της αρχοντικής ψυχής σας, γίνεται αιτία χαράς, ανακούφισης και ελπίδας στους εκατοντάδες ευεργετούμενους των προνοιακών και φιλανθρωπικών δομών της Ι. Μητροπόλεως μας και του Αννουσάκειου Ιδρύματος Της και πηγή στήριξης και ενίσχυσης για όλους εμάς που προσπαθούμε να διακονήσουμε και να ανακουφίσουμε τον ανθρώπινο πόνο των πολύπαθων συνανθρώπων μας που, καθημερινά, ωφελούνται και ευεργετούνται από τις δομές και δράσεις αυτές. Ελπίδα, δύναμη και παρηγοριά το φωτεινό παράδειγμα σας. Σε εποχές που κάποιοι λοιδορούν και οικτίρουν την Εκκλησία εσείς, με τις πράξεις και τα έργα σας, μεταμορφώνετε την λύπη σε χαρά, την απογοήτευση σε ελπίδα, την αδυναμία σε δύναμη, την απιστία σε πίστη. Ολόθυμες οι ευχαριστίες μας και καρδιακή η προσευχή μας προς τον Δωρεοδότη Κύριο όπως σας χαρίζει πλούσια τα ουράνια δωρήματα Του, υγεία και δύναμη να συνεχίζετε, επί μακρόν, το επαινετό, φωτεινό, ξεχωριστό και μοναδικό αυτό έργο του δοσίματος και της προσφοράς», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων