14/01/2020 14/01/2020 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος συναντήθηκε με τον κ. Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη και την σύζυγο του κ. Μαρινάννα Βαρδινογιάννη. Κατά την συνάντηση ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε εγκάρδιες και ευγνώμονες ευχαριστίες δια την έμπρακτη αρωγή και στήριξη του Ομίλου και της οικογένειας Βαρδινογιάννη εις το κοινωνικό και προνοιακό έργο της Ι. Μητροπόλεως,...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 9:22

Στον Μητρ. Κισάμου το ζεύγος Βαρδινογιάννη

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Κισάμου το ζεύγος Βαρδινογιάννη

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος συναντήθηκε με τον κ. Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη και την σύζυγο του κ. Μαρινάννα Βαρδινογιάννη.

Κατά την συνάντηση ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε εγκάρδιες και ευγνώμονες ευχαριστίες δια την έμπρακτη αρωγή και στήριξη του Ομίλου και της οικογένειας Βαρδινογιάννη εις το κοινωνικό και προνοιακό έργο της Ι. Μητροπόλεως, ενημερώνοντας δια την διακονία που επιτελείται τόσο μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος, όσο και μέσω της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης ως επίσης και του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου. Οι κατά σάρκα συγγενείς του Σεβασμιωτάτου κ. Αμφιλοχίου ακούγοντας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τα συζητηθέντα δήλωσαν την στήριξη και συμπαράσταση τους εις το έργο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση εις την ανακούφιση και φροντίδα εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων