10/02/2021 10/02/2021 Η εταιρεία Frito Food στηρίζει το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.  Η εταιρεία, πρωτοπόρα στο εμπόριο τροφίμων και ξηρών καρπών, ενισχύει τις προνοιακές και κοινωνικές δομές του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου. Τέσσερις (4) παλέτες με τρόφιμα και αναλώσιμα υλικά η προσφορά της, ως πρώτη χορηγία. Η αποστολή αυτή...
10 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2021 - 18:16

Συνεχίζεται η στήριξη του Αννουσάκειου Ιδρύματος

Διαδώστε:
Συνεχίζεται η στήριξη του Αννουσάκειου Ιδρύματος

Η εταιρεία Frito Food στηρίζει το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.  Η εταιρεία, πρωτοπόρα στο εμπόριο τροφίμων και ξηρών καρπών, ενισχύει τις προνοιακές και κοινωνικές δομές του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Τέσσερις (4) παλέτες με τρόφιμα και αναλώσιμα υλικά η προσφορά της, ως πρώτη χορηγία. Η αποστολή αυτή περιλαμβάνει μεγάλες ποσότητες από: Ζυμαρικά, γάλα, λαχανικά, ρύζι, ζάχαρη, κοτόπουλα, αναλώσιμα υλικά, κ.α. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου Ιδρύματος, σημείωσε:

«Στην χορεία των ευεργετών και δωρητών του Αννουσάκειου προστίθεται άλλη μια εταιρεία, εγνωσμένου κύρους και καταξιωμένη στον χώρο του χονδρικού εμπορίου τροφίμων και ξηρών καρπών, η εταιρεία Frito Food. Η αποστολή των μεγάλων αυτών ποσοτήτων τροφίμων και αναλώσιμων υλικών αγαθών που ο εκλεκτός της Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Φρυτάκης είχε την καλοσύνη να μας αποστείλει θα καλύψει πολλές και μεγάλες ανάγκες των προνοιακών και κοινωνικών-φιλανθρωπικών δομών και δράσεων του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως μας. Ωφελούμενοι;

Οι εκατό (100) τρόφιμοι-ένοικοι του, οι 400 οικογένειες και μεμονωμένα πρόσωπα που, μέσω των 2 Προγραμμάτων «Βοήθεια στο σπίτι» που λειτουργεί το Ίδρυμα, δέχονται η πλειονοψηφία αυτών, ανά τακτά διαστήματα, δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ως και πλήθος άλλων εμπερίστατων συνάνθρωπων μας, οι οποίοι μέσω της Κοινωνικής Κουζίνας του Ιδρύματος που προσφέρει 1500 μερίδες φαγητού σε εβδομαδιαία βάση, και του Κοινωνικού του Παντοπωλείου, ανακουφίζονται καθημερινά.

Ολόθυμες και καρδιακές οι ευχαριστίες μας προς τον Πρόεδρο της Frito Food κ. Κωνσταντίνο Φυτράκη, η κοινωνική ευαισθησία και φιλοτιμία του οποίου γίνονται αιτία και πηγή χαράς και ανακούφισης εκατοντάδων αναγκεμένων συνανθρώπων μας. Σε εποχές όπου δοκιμάζεται σκληρά όχι μόνο η σωματική μας υγεία, αλλά κυρίως οι ανθρώπινες σχέσεις τέτοιες αξιέπαινες συμπεριφορές και δράσεις φωτεινές ανεβάζουν την κοινωνία μας λίγο ψηλότερα», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων